Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την απόλυτη ικανοποίηση τους εκφράζουν οι ξενοδόχοι της Ζακύνθου για την δημιουργία...

Την απόλυτη ικανοποίηση τους εκφράζουν οι ξενοδόχοι της Ζακύνθου για την δημιουργία Φορέα Διαχείρισης του Ναυαγίου

Celestyal Cruises

Ο ξενοδοχειακός κλάδος της Ζακύνθου, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του για την κατάθεση του νομοσχέδιου από το Υπουργείο Τουρισμού, που αφορά την δημιουργία Φορέα Διαχείρισης του Ναυαγίου.

Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των Συλλόγων Ξενοδόχων Ζακύνθου, δίνεται λύση στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της Ελλάδας παγκοσμίως το φημισμένο Ναυαγίου, για τη σωστή και ασφαλή διαχείριση, αξιοποίηση και ανάδειξη του.  

Συγχαίρουμε ιδιαίτερα τον Υπουργό Τουρισμού, κο Θεοχάρη, όπως και τον Υφυπουργό Τουρισμού, κο Κόνσολα, που αποδέχθηκαν την πρόταση μας και με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο απέδωσαν την πραγματική αξία ενός από τα πιο πολυδιαφημισμένα τοπία της χώρας μας με τεράστια επισκεψιμότητα, όπως και για τις γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις του Υπουργείου, ώστε η δημιουργία του Φορέα Διαχείρισης να ενώσει όλες τις δυνάμεις της Ζακύνθου, για να αναδειχθεί το Ναυάγιο σε αυτό που πραγματικά του αξίζει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.