Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με παρέμβαση του Ε.Ε.Α. ενισχύονται μικρομεσαίοι και αυτοαπασχολούμενοι με 50 εκατ. ευρώ...

Με παρέμβαση του Ε.Ε.Α. ενισχύονται μικρομεσαίοι και αυτοαπασχολούμενοι με 50 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

Με παρέμβαση του Ε.Ε.Α. ενισχύονται μικρομεσαίοι και αυτοαπασχολούμενοι με 50 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

Δικαιώνονται οι προσπάθειες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την άμεση στήριξη των αυτοαπασχολούμενων και όσων απασχολούν προσωπικό έως 9 άτομα. Οι συζητήσεις του Προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη βρίσκονται στην τελική ευθεία και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για ένα νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας, ύψους 50 εκατ. ευρώ. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η στήριξη όσων έμειναν εκτός του προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής που ήδη «τρέχει», δηλαδή των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων καθώς και των αυτοαπασχολούμενων. Καθοριστική ήταν και η παρέμβαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γιάννη Τσακίρη, ο οποίος είχε συζητήσει το θέμα και με τον κ. Χατζηθεοδοσίου και τον κ. Πατούλη.

Για την αίσια εξέλιξη των προσπαθειών του Ε.Ε.Α. ο κ. Χατζηθεοδοσίου δηλώνει:

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών καθώς είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή τον αποκλεισμό χιλιάδων επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων από το πρόγραμμα της Περιφέρειας και κάναμε αγώνα για να υπάρξει ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας και για αυτό το σημαντικό κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Ευτυχώς, χάρη στην εξαιρετική μας συνεργασία με τον κ. Πατούλη αλλά και με την στήριξη του κ. Τσακίρη, εμφανίστηκε μία αχτίδα φωτός για χιλιάδες συναδέλφους μας που είχαν αφεθεί στην τύχη τους, εν μέσω της βαθύτερης οικονομικής ύφεσης που προκάλεσε η πανδημία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.