Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διαλειτουργική η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης»

Διαλειτουργική η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης»

Celestyal Cruises

Από τις 4 Νοεμβρίου 2020, η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» θα αποτελεί συνδετικό κρίκο αυτοκινητοδρόμων που θα εξασφαλίζουν τη διαλειτουργική ηλεκτρονική διέλευση των χρηστών τους με τον πομποδέκτη της επιλογής τους.

Ταυτόχρονα, οι συνδρομητές του ΓΕΦΥΡΑ e-pass (που από το 2005 εξασφαλίζει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις για όσους κινούνται μέσω της Γέφυρας προς βορρά ή νότο), θα μπορούν να το χρησιμοποιούν για τη συνέχεια του ταξιδιού τους σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας μέσω της διαλειτουργικής υπηρεσίας « GRITS » (Greek Interoperable Tolling Systems).

Η υπηρεσία GRITS εξασφαλίζει, με τη χρήση οποιουδήποτε ελληνικού πομποδέκτη, γρήγορες, άνετες και ανέπαφες διελεύσεις από τις ηλεκτρονικές λωρίδες των αυτοκινητοδρόμων όλης της χώρας:

Αττική Οδός, Ολυμπία Οδός, Μορέας,  Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Νέα Οδός, Κεντρική Οδός, Εγνατία Οδός και -φυσικά- από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Οι οδηγοί που ήδη χρησιμοποιούν συστηματικά το ΓΕΦΥΡΑ e-pass και ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση της υπηρεσίας, δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια προσαρμογής του πομποδέκτη τους, εφόσον η διαλειτουργική ηλεκτρονική διέλευση θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και χωρίς κόστος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τον σταθμό διοδίων του Αντιρρίου το ενημερωτικό έντυπο με αναλυτικές πληροφορίες για τη διαλειτουργικότητα και τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας (26340-39010 & 39011 / info@gefyralitourgia.gr)

Σημειώνεται ότι οι χρήστες του ΓΕΦΥΡΑ e-pass τυγχάνουν σημαντικών εκπτώσεων στα διόδια της Γέφυρας, οι οποίες ξεκινούν με 20% έκπτωση από την πρώτη κιόλας διέλευση και φτάνοντας μέχρι και 66% για συχνούς χρήστες με ΙΧ οχήματα.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές στο εκπτωτικό πρόγραμμα, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο www.gefyraepass.gr και να λάβουν τον πομποδέκτη τους δωρεάν με courier, μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. χαιρετίζει το αποτέλεσμα της συνέργειας των εταιρειών παραχώρησης του ελληνικού δικτύου αυτοκινητοδρόμων, αφού αυτό αποτελεί ένα κεφαλαιώδες βήμα προς την εξυπηρέτηση των οδηγών που επιλέγουν τις υπηρεσίες τους.

Στην ποιότητα της κατασκευής και της λειτουργίας των υποδομών, προστίθεται και η απροβλημάτιστη ηλεκτρονική διέλευση από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας.

Πρόκειται για μία ιστορική εξέλιξη, που δικαιώνει περαιτέρω το ελληνικό δημόσιο, το οποίο εμπιστεύθηκε στους παραχωρησιούχους την απόδοση άριστης δημόσιας υπηρεσίας στους πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.