Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Online το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας

Online το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, έπειτα από συνεχείς αναβολές και αμφιταλαντεύσεις ανάμεσα στη ζωντανή και τη διαδικτυακή διεξαγωγή του, παρακολουθώντας την πορεία του κορωνοϊού, αποφάσισε πως το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 10 έως 17 Οκτωβρίου 2020.

Κάθε μέρα στις 20:00 και για δύο περίπου ώρες θα προβάλλονται ταινίες από το Ελληνικό, το Διεθνές και το Μαθητικό διαγωνιστικό.

Οι προβολές θα μεταδίδονται από το site του φεστιβάλ www.iffl.gr με τήρηση όλων των εξασφαλίσεων για τα πνευματικά δικαιώματα των συμμετεχόντων σκηνοθετών. Οι ταινίες θα παραμείνουν ανοιχτές για 10 ημέρες.

Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, θα προβληθεί το διαγωνιστικό, ενώ το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, θα ανακοινωθούν τα βραβεία και θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν, οι συμμετέχοντες σηκηνοθέτες αλλά και οοι διοργανωτές.

Αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα δημοσιευθεί προσεχώς.

Το προγραμματισμένο αφιέρωμα στο Γερμανικό Κινηματογράφο θα μεταφερθεί για το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας σε ημερομηνία που θα ανακοινωνθεί, ελπίζοντας να ξεπεραστεί γρήγορα η παγκόσμια πανδημία.

Ο προγραμματισμός για το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, περιλαμβάνει συμμετοχή του στον εορτασμό για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης με κεντρικό του αφιέρωμα τους αγώνες των λαών για την ανεξαρτησία, στο οποίο θα προβληθούν ταινίες με σχετικό θέμα και θα διοργανωθούν συζητήσεις με σκηνοθέτες αλλά και ιστορικούς, τόσο για την επανάσταση στον Κινηματογράφο όσο και για την ιστορική πλευρά της επανάστασης στη Θεσσαλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.