Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σε εφαρμογή οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Περιφέρεια Αττικής στη Λεωφόρο...

Σε εφαρμογή οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Περιφέρεια Αττικής στη Λεωφόρο Αθηνών –Σουνίου. Με φωτεινούς σηματοδότες θα γίνεται εναλλάξ η κυκλοφορία από το πλήρες πλάτος εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή)

Γ. Πατούλης: «Για την αποφυγή ταλαιπωρίας είναι αναγκαία η τήρηση από τους οδηγούς των υποδείξεων της τροχαίας και της σήμανσης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής»

Ενεργοποιήθηκαν, από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, οι φωτεινοί σηματοδότες (δύο στο ρεύμα προς Σούνιο και ένας στο ρεύμα προς Αθήνα),  ώστε να γίνεται εναλλάξ  η κυκλοφορία από το πλήρες πλάτος εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή).

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι επιτόπια επίσκεψη γιανα επιθεωρήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Ο Γ. Πατούλης με δηλώσεις του επισημαίνει ότι για την αποφυγή ταλαιπωρίας των οδηγών είναι αναγκαία η τήρηση των υποδείξεων της τροχαίας και της σχετικής σήμανσης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως υπογράμμισεη επιλογή ενεργοποίησης του φωτεινού σηματοδότη προκρίθηκε σε συνεννόηση με την Τροχαία Αθηνών, καθώς κρίθηκε ότι επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο οδικής ασφάλειας για τους χρήστες της οδού με την μικρότερη δυνατή όχληση.

Επιπλέον επισήμανε ότι σε περίπτωση που οι οδηγοί διαπιστώνουν κυκλοφοριακό φόρτο στο συγκεκριμένο σημείο καλό θα ήταν να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές.

Να σημειωθεί ότι τα έκτακτα μέτρα θα είναι σε εφαρμογή για διάστημα περίπου 25 ημερών, περίοδος κατά την οποία εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αποκατάστασης των βλαβών στην κλειστή σήραγγα.

Τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη συνόδευαν στο σημείο επιθεώρησης η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Ε. Κοσμίδη, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δ. Κιούσης, ο Κίμωνας Λογοθέτης Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα οδικής Ασφάλειας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης  Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής Π. Καρυώτης, αξιωματούχοι της Τροχαίας και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και η Προϊσταμένη του τμήματος φωτεινής σηματοδότησης της Περιφέρειας Αττικής Σ. Αθανασοπούλου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.