Αρχική Δήμοι Προετοιμασία του Δήμου Ιητών για την Τουριστική προβολή

Προετοιμασία του Δήμου Ιητών για την Τουριστική προβολή

Εποικοδομητικές είναι οι συναντήσεις που έχει προγραμματίσει μέχρι στιγμής ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιητών κ. Πλούτωνας Κοριτσιάδης στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού του στην Αθήνα με σκοπό, μεταξύ άλλων και την έγκαιρη προετοιμασία του Δήμου σε επίπεδο Τουριστικής προβολής.

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ο κ Κοριτσιάδης πραγματοποίησε πολύωρη συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας συμβούλων τουρισμού του Δήμου, «Remake Marketing». Μέτα από μία σύντομη καταγραφή και ανάγνωση των χαρακτηριστικών και αποτελεσμάτων της περασμένης τουριστικής περιόδου, η ανάλυση επικεντρώθηκε σε θέματα και δράσεις που θα διερευνήσει η εταιρία στο επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δήμου και με έμφαση στα νέα δεδομένα λόγω των διαφορετικών συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως. Έμφαση ήδη δίνεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εικονικών – virtual ενεργειών προβολής αλλά και άλλων δράσεων όπως δημοσιογραφικά ταξίδια, παρουσιάσεις προορισμού, εκθέσεις, διαφήμιση, συνέργειες κ.α. Παράλληλα έχει ξεκινήσει η προεργασία για το νέο έτος για την κατάρτιση  ενός επίκαιρου σύγχρονου προγράμματος προβολής που θα υποβληθεί από την εταιρία στον Δήμο και την Επιτροπή Τουρισμού για επεξεργασία και αξιολόγηση.

Η επόμενη συνάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, έλαβε χώρα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου με τα στελέχη της εταιρίας «Black Lemon». Αντικείμενο της ενημέρωσης που έλαβε ο κ. Κοριτσιάδης ήταν οι δύο νέοι λειτουργικοί διαδικτυακοί τόποι που ετοιμάζονται για  τον Δήμο Ιητών, ο ένας εξ’αυτών με αμιγώς ταξιδιωτικό περιεχόμενο και ο άλλος για την πληρέστερη ενημέρωση των Δημοτών. Επιπλέον, ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις σχετικά με την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού που έχει αναλάβει η συγκεκριμένη εταιρία και που αφορά στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα νέα μοντέρνα θεματικά video διαφορετικής διάρκειας ανάλογα με τη χρήση τους που θα αποτελέσουν σημαντική προσθήκη στην «φαρέτρα» του Δήμου για την ανάδειξη της Ίου. Στο προσεχές διάστημα, θα ακολουθήσουν νέες επαφές, διερευνήσεις και δράσεις του Δήμου για την ενίσχυση και ριζική ανανέωση της παρουσίας του προορισμού στις αγορές ενδιαφέροντος.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.