Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου...

Ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Ο Οκτώβριος είναι μήνας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού και ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετατρέπει το Σαββατοκύριακο αυτό σε Pink Weekend στα Roof Garden των ξενοδοχείων Electra Metropolis, Electra Palace Athens, Electra Athens, Electra Palace Thessaloniki.

Δίνοντας έμφαση στις συνέργιες, ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» δίνοντας 1€ για κάθε Pink Cocktail & Pink Tea Time που έχουν επιμεληθεί οι ομάδες των ξενοδοχείων.

Ο Όμιλος προχώρησε σε μια σειρά από συνέργιες δίνοντας έμφαση στη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών πεδίων για ένα σημαντικό σκοπό.

Ενδεικτικά, ένωσε τις δυνάμεις του με τη σοκολατοποιία ESophy συμβάλλοντας μαζί στην ενημέρωση για την Πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού και στηρίζοντας τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Η σοκολατοποιία προσέφερε στα ξενοδοχεία ένα σημαντικό αριθμό κερασμάτων, το κόστος των οποίων ο Όμιλος το απέδωσε στο «Άλμα Ζωής». Για τη μεταφορά του κεράσματος που θα δοθεί  στους επισκέπτες των ξενοδοχείων χρησιμοποιήθηκε το πρώτο ηλεκτροκίνητο ταξί με την υπογραφή της Taxiplon.

Τη δράση στηρίζει και ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96.6 fm, με τον Γιώργο Μουχταρίδη να ντύνει μουσικά το Σάββατο 24.10, το Pink Cocktail του Electra Metropolis 18.00-20.00, την ώρα που η πισίνα του Roof θα γίνεται ροζ!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.