Αρχική Αγροτικά προϊόντα Δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την υποστήριξη του Προγράμματος «Αντώνης...

Δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την υποστήριξη του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., για την υποστήριξη των Δήμων της χώρας κατά την διαδικασία ένταξής τους στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο υλοποιεί το Υπουργείο Εσωτερικών, δημιούργησε ηλεκτρονική εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας: https://tritsis.opekepe.gr/ .

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» σκοπός του οποίου είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω των φορέων της αυτοδιοίκησης και ειδικότερα της Πρόσκλησης ΑΤ05 με τίτλο «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία», οι Δήμοι της χώρας δύνανται να υποβάλουν προτάσεις έργων, για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των βασικών υποδομών τους.  

Μεταξύ των λοιπών δικαιολογητικών, που αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του αιτήματος τους για την υλοποίηση έργων αγροτικής οδοποιίας στις περιοχές αρμοδιότητάς τους, είναι και η «Βεβαίωση Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για εξυπηρετούμενο πληθυσμό».

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., για την έκδοση της ανωτέρω βεβαίωσης, η οποία περιέχει τεχνικές πληροφορίες που προκύπτουν από τα πληροφοριακά συστήματά και τα τηρούμενα αρχεία του, ανέπτυξε και διαθέτει στους Δήμους την εν λόγω ηλεκτρονική εφαρμογή, μέσω της οποίας, σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες στην ανωτέρω σελίδα, οι Δήμοι, μπορούν να την λαμβάνουν απευθείας, χωρίς άλλες επιπρόσθετες διαδικασίες.

Η εφαρμογή, είναι λειτουργική από σήμερα 13/10/2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.