Αρχική FedHATTA Με εκπροσώπηση της Ελλάδας το νέο ΔΣ που ανέδειξε η ECTAA στην...

Με εκπροσώπηση της Ελλάδας το νέο ΔΣ που ανέδειξε η ECTAA στην Αθήνα

Νέο ΔΣ ανέδειξε η ένωση τουριστικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ της Ευρώπης, ECTAA (European Travel Agents & Tour Operators Association), στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 121ου Semi Annual Meeting της (7-9  Οκτωβρίου 2020) στην ελληνική πρωτεύουσα.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση της ECTAA μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, η οποία πραγματοποιήθηκε τόσο με φυσική παρουσία των μελών της όσο και μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο κ. Pawel Niewiadomski, (Πολωνία), ενώ ο αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Μάριος Καμμένος, αναδείχθηκε Ταμίας.

Το νέο διετές Διοικητικό Συμβούλιο είναι:

Πρόεδρος: Pawel Niewiadomski (PL)
Αντιπρόεδρος: Eva Blasco (ES)
Ταμίας: Μάριος Καμμένος (GR)
Μέλη: Boris Zgomba (HR), Lars Thykier (DK), Heli Mäki-Fränti (FI), Frank Oostdam (NL)

Κατά τη διάρκεια του Semi Annual Meeting, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Αθήνα ως τουριστικό προορισμό λαμβάνοντας μέρος σε περιηγήσεις σε αξιοθέατα της πόλης, οι οποίες οργανώθηκαν ειδικά για αυτούς.
 
Το απαιτητικό αυτό Συνέδριο οργανώθηκε από τον ΗΑΤΤΑ με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.