Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Τουριστική Ανάπτυξη και πολιτικές αντιμετώπισης του COVID-19

Τουριστική Ανάπτυξη και πολιτικές αντιμετώπισης του COVID-19

Το Εργαστήριο Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικού Σχεδιασμού, του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 12.30 διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: Τουριστική Ανάπτυξη και πολιτικές αντιμετώπισης του COVID-19

Συμμετέχουν Άντζελα Γκερέκου πρόεδρος ΕΟΤ, Δρ. Θοδωρής Μεταξάς Αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γρηγόρης Τάσιος πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Χαράλαμπος Βούλγαρης πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας. Συντονίζει ο Τάσος Γούσιος ιδρυτής της Alpha Marketing.

Η θεματολογία της συζήτησης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανασκόπηση της καλοκαιρινής περιόδου, τη στρατηγική του ΕΟΤ για την προώθηση και προβολή, τα ευρήματα διεθνούς έρευνας «η Ελλάδα ως ασφαλής τουριστικός προορισμός», το σχολιασμό των μέτρων που ελήφθησαν καθώς και προτάσεις για την επόμενη περίοδο

Η παρακολούθηση και συμμετοχή στη συζήτηση είναι δωρεάν και ανοιχτή για όλους όσοι ενδιαφέρονται και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zomm.

Η εγγραφή είναι απαραίτητη και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRTh63xzm2MGUiCNY7TIeHQv6qKv43PVBsFmr1xEmH76d0dQ/viewform

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version