Αρχική FedHATTA Τα τουριστικά γραφεία “χρωματίζουν” τον Τουρισμό!

Τα τουριστικά γραφεία “χρωματίζουν” τον Τουρισμό!

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ομοσπονδία FedHATTA μετά την καθυστερημένη, αλλά αυτονόητη ένταξη των τουριστικών γραφείων στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» ως παρόχων. Με τη νέα απόφαση του Υπουργείου δίνεται η δυνατότητα στους δικαιούχους του προγράμματος να απευθυνθούν σε τουριστικό γραφείο-  πάροχο για να εξαργυρώσουν τα e-voucher τους οργανώνοντας τα ταξίδια τους.
 
Είναι μία  υπηρεσία που έλειπε από το πρόγραμμα του Υπουργείου, η οποία θα βοηθήσει τους δικαιούχους να λάβουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, διευκολύνοντας τον προγραμματισμό των διακοπών τους.
 
Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης δήλωσε: «Η απόφαση αυτή του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο ευχαριστούμε,  για πρώτη φορά αναγνωρίζει τον ρόλο των τουριστικών γραφείων, ως διοργανωτών ταξιδίων, όπως προβλέπεται στο ΠΔ 7/2018, το οποία καθορίζει τον αποκλειστικό ρόλο των τουριστικών γραφείων, τα οποία ανταποκρίνονται με υπευθυνότητα στις ανάγκες των ταξιδιωτών, καθώς προτείνουν εξειδικευμένες λύσεις με εμπειρία και τεχνογνωσία, και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να λείπουν από κανένα πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού. Με τον τρόπο αυτό, το νέο πρόγραμμα αναμένεται να τονώσει τόσο τον κλάδο μας, όσο και τον εσωτερικό τουρισμό και βέβαια να επεκτείνει την τουριστική περίοδο, αφού τα voucher είναι διαθέσιμα για χρήση από τους δικαιούχους έως τέλος του 2020»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.