Αρχική Αθλητικά Νέα ημερομηνία: Στις 10 Οκτωβρίου μεταφέρεται το Glyfada Maritime Golf Event

Νέα ημερομηνία: Στις 10 Οκτωβρίου μεταφέρεται το Glyfada Maritime Golf Event

Νέα ημερομηνία: Στις 10 Οκτωβρίου μεταφέρεται το Glyfada Maritime Golf Event

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ασφάλεια των συμμετεχόντων και παρευρισκομένων και λόγω των έντονων και ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν ανακοινωθεί, η οργανωτική επιτροπή του Glyfada Maritime Golf Event αποφάσισε τη μεταφορά διεξαγωγής του ναυτιλιακού τουρνουά γκολφ για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020.

Από το tee και το par του γηπέδου, μέχρι το birdie, το eagle και γιατί όχι το hole-in-one…

Τα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας θα τα μάθουν όλα και θα τα εφαρμόσουν στο νέο τουρνουά Glyfada Maritime Golf Event που θα διεξαχθεί στο πανέμορφο Γκολφ της Γλυφάδας.

Τουρνουά με βάση υγειονομικό πρωτόκολλο

H διοργάνωση θα διεξαχθεί με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς και η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ. Έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια και υγεία όλων των συμμετεχόντων και του προσωπικού, το Glyfada Maritime Golf Event θα πραγματοποιηθεί με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει έμπειρο προσωπικό της Active Media Group και πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, με βάση τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς και τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ. Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά γκολφ στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί με βάση εγκεκριμένο από τη ΓΓΑ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, με ανώτατο όριο 100 ατόμων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/2RnQSX7

Το πρόγραμμα

Το πρώτο τουρνουά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας καθώς ανώτατα στελέχη της θα σχηματίσουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα στο Clubhouse του Γκολφ Γλυφάδας, που θα είναι ανοιχτή από τις 08:00 έως τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου.

Η γκολφική δράση θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί με τον αγώνα shotgun scramble. Οι γκολφέρ θα διαγωνιστούν σε ομαδικό  επίπεδο, στο γήπεδο 18 οπών, par 72, του Γκολφ της Γλυφάδας.

Οι μη συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα γκολφ και να λάβουν μέρος στο golf clinic που θα πραγματοποιηθεί από τις 11:30 έως τις 13:00.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με την απονομή των βραβείων στις 16:30, για τις ομάδες που θα έχουν λάβει τις τρεις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη του τουρνουά και τις ειδικές βραβεύσεις που θα γίνουν προς τους παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα: https://bit.ly/3bQn52J

Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ένας τυχερός νικητής θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει την εμπειρία της Porsche Panamera  Turbo S e-Hybrid Sport Turismo για ένα test-drive που θα διαρκέσει ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχει η δυνατότητα σύντομου test-drive στην πλήρη γκάμα των αυτοκινήτων Porsche, συμπεριλαμβανομένης και της νέας αμιγώς ηλεκτρικής Taycan.

Ολοκλήρωση Εγγραφών

Οι εγγραφές έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Γκολφ Γλυφάδας.

Στο πλαίσιο του 1ου Glyfada Maritime Golf Event ο αναγνωρισμένος PGA Golfer Θάνος Καραντζιάς δήλωσε: «Έχοντας πάντα ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των συμμετεχόντων, διοργανώνουμε με το έμπειρο προσωπικό μας, ένα ακόμα τουρνουά γκολφ για τους ανθρώπους της ναυτιλίας, σε ένα γήπεδο διεθνών προδιαγραφών. Με την πρωτοβουλία μας, προωθούμε τον γκολφικό τουρισμό της περιοχής, βοηθάμε στη διάδοση του αθλήματος του γκολφ στην Ελλάδα και συνεισφέρουμε στην αναβάθμιση και βελτίωση των εγκαταστάσεων αυτού του ιστορικού γηπέδου γκολφ».

Το τουρνουά διοργανώνεται από τη Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Η διοργάνωση απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Platinum Sponsor της διοργάνωσης είναι η Jotun Hellas.

Official Technology Partner είναι η Samsung.

Silver Sponsor του τουρνουά είναι η The Marshall Islands Registry IRI.

Official Car Partner είναι το Porsche Center Glyfada.

Official Travel Partner είναι η Marine Tours.

Supporters της διοργάνωσης είναι οι Tototheo Maritime, Ergon, Kokotos Estate, Άθη Ρόδι, Boo Productions, Handy Chart.

Official Rental Partner είναι η Avance.

Security Partner είναι η Target Security.

Official Beauty Partner είναι η Messinian Spa.

Medical Partner είναι το Υγεία.

Partners της διοργάνωσης είναι οι Costa Navarino, Athina Luxury Suites, Christhellas–Christofle, Domotel Kastri, Kayak, Stella Artois, Cortese Caffe, Κάβα Ζαφείρης, Automotive Solutions.

Το Sports Production έχει αναλάβει η Active Media Group.

Hashtag: #glyfadamaritimegolfevent

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.