Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Lufthansa ανακοινώνει διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων για την Ελλάδα για το καλοκαίρι...

Η Lufthansa ανακοινώνει διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων για την Ελλάδα για το καλοκαίρι 2021

Historische Stadt Lindos auf Rhodos, Griechenland | Verwendung weltweit
  • Κέρκυρα, Χανιά, Μύκονος, Κως, Καβάλα, και Πρέβεζα στο πρόγραμμα της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας από την Φρανκφούρτη για το ερχόμενο καλοκαίρι
  • Διαθέσιμες και περισσότερες πτήσεις σε Ισπανία, Αίγυπτο, Κύπρο, Κροατία, Ιταλία, Τυνησία και Βουλγαρία

H Lufthansa συνεχίζει να επεκτείνει τις επιλογές πτήσεων και ταξιδιών για τους επιβάτες και ανακοινώνει 15 νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2021 από την Φρανκφούρτη. Με επίκεντρο του νέου προγράμματος την Ελλάδα, η εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα, όπως η Κέρκυρα, τα Χανιά, η Μύκονος, η Κως, η Καβάλα και η Πρέβεζα, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη χώρα μας.

 
Katholische Kirche, Kathedrale von Jerez mit Turm, Jerez de la Frontera, Provinz C·diz, Andalusien, Spanien, Europa | Verwendung weltweit, Royalty free: Bei werblicher Verwendung Preis auf Anfrage., Keine Weitergabe an Wiederverkufer.

Επιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις και σε άλλους γνωστούς προορισμούς διακοπών, όπως τα Χέρες ντε λα Φροντέρα, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη στην Ισπανία, η Χουργκάδα στην Αίγυπτο, η Πάφος στην Κύπρο, η Ριγιέκα στην Κροατία, η Λαμέτζια Τέρμε στην Ιταλία , η Ντιέρμπα στην Τυνησία και η Βάρνα στην Βουλγαρία. Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση από τις 16 Σεπτεμβρίου στο lufthansa.com ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Για να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2021 αλλά και για να προσφέρει ακόμη πιο διευρυμένες επιλογές τόσο στους επιβάτες ταξιδιών αναψυχής, όσο και στους business ταξιδιώτες, η Lufthansa αναμένεται επίσης να αυξήσει την συχνότητα των δρομολογίων που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα για το φετινό καλοκαίρι.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που στο πλαίσιο της αυξημένης ζήτησης που είχαμε για ταξίδια αυτό το καλοκαίρι, μπορούμε, παρά τις δυσκολίες, να ανακοινώσουμε ένα ακόμη πιο αισιόδοξο και φιλόδοξο πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι του 2021. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο διευρυμένο πρόγραμμα και θεωρώ ότι με αυτές τις νέες πτήσεις βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στο πτητικό πρόγραμμα της προ-κορονοϊού εποχής. Ανυπομονούμε για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα καλωσορίσουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες στα αεροσκάφη μας και θα τους δώσουμε την ευκαιρία να επισκεφτούν ακόμη περισσότερους προορισμούς με την εταιρεία μας στην Ελλάδα, αλλά και να τονώσουμε την τουριστική κίνηση σε δημοφιλείς προορισμούς που σίγουρα δοκιμάστηκαν λόγω της πανδημίας το φετινό καλοκαίρι,» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Οι νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί αναλυτικά:

Κέρκυρα (CFU)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις     

Έναρξη: 4 Απριλίου

Χανιά (CHQ)

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 1 Απριλίου

Ντιέρμπα (DJE)

Μία εβδομαδιαία πτήση

Έναρξη: 3 Απριλίου

Χουργκάδα (HRG)

Μία εβδομαδιαία πτήση

Έναρξη: 3 Απριλίου

Μύκονος (JMK)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 4 Μαΐου

Κως (KGS)

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 2 Απριλίου

Καβάλα (KVA)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 4 Μαΐου

Γκραν Κανάρια (LPA)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Συνέχιση από το χειμερινό πρόγραμμα

Πάφος (PFO)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 29 Μαρτίου

Πρέβεζα (PVK)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 2 Μαΐου

Ριγιέκα (RJK)

Μία εβδομαδιαία πτήση

Έναρξη: 8 Μαΐου

Λαμέτζια Τέρμε (SUF)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 3 Απριλίου

Τενερίφη (TFS)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Συνέχιση από το χειμερινό πρόγραμμα

Βάρνα (VAR)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 1 Μαΐου

Χέρες ντε λα Φροντέρα (XRY)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 28 Μαρτίου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.