Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Astir ενισχύει τα σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με υγειονομικό...

Η Astir ενισχύει τα σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με υγειονομικό υλικό

Η Astir ενισχύει τα σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με υγειονομικό υλικό
(από αριστερά): Πέννυ Ζαγλαρίδου – Διευθύνουσα Σύμβουλος Astir, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος – Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Ευγενία Παναγιωτοπούλου – Διευθύντρια 1ου Γενικού Λυκείου Βούλα
Celestyal Cruises

Προσφορά αντισηπτικών σε όλα τα  δημόσια σχολεία της περιοχής

Η Astir ενισχύει τα σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με υγειονομικό υλικό
Προσφορά αντισηπτικών χεριών από την εταιρεία Astir για τοποθέτηση και χρήση σε όλες τις αίθουσες των δημόσιων σχολείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Η  στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων με σημαντικό αποτύπωμα στην ποιότητα της καθημερινής ζωής των κατοίκων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προχώρησε σε μια κίνηση έμπρακτης συνεισφοράς και στήριξης των σχολικών δομών της περιοχής, προσφέροντας αντισηπτικά χεριών σε όλα τα δημόσια Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου.

Σε επικοινωνία και συνεργασία με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Astir κατέγραψε τις άμεσες ανάγκες των σχολείων την ιδιαίτερη αυτή σχολική χρονιά, με στόχο να διαθέσει και στις 488 αίθουσες που λειτουργούν στα σχολεία της περιοχής, ειδικά προϊόντα για την προστασία μαθητών και των καθηγητών.

Για τη συγκεκριμένη ενέργεια, η Astir επέλεξε να συνεργαστεί με την τοπική επιχείρηση των Νοτίων προαστίων «My Roots», η οποία εξειδικεύεται στη δημιουργία καλλυντικών με φυτικά συστατικά και προμήθευσε τα αντισηπτικά προϊόντα που έχουν ήδη τοποθετηθεί στα σχολεία της περιοχής. Συμπληρωματικά, διατέθηκε από την Astir και ειδικός εξοπλισμός από inox θήκες για την τοποθέτηση των συγκεκριμένων προϊόντων και την εύκολη, καθημερινή πρόσβαση και χρήση από όλους.

Η προσφορά στην τοπική κοινωνία ήταν και παραμένει προτεραιότητα για την Astir. Σε αυτή τη φάση εξέλιξης της πανδημίας, η συμμετοχή της εταιρείας στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την προάσπιση της υγείας μαθητών και καθηγητών και τη μείωση της διασποράς του ιού στο σχολικό περιβάλλον, ήταν άμεση και ουσιώδης. Στόχος της Astir είναι να συνεχίσει να συμβάλλει έμπρακτα στο τόπο που δραστηριοποιείται και αγαπά, με πρωτοβουλίες που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.