Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ευανθία Ρεμπούτσικα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:00 Δημοτικό Αμφιθέατρο...

Ευανθία Ρεμπούτσικα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:00 Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Αχαρναί

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα δεν χρειάζεται καμία σύσταση. Το όνομά της είναι συνυφασμένο με τη μαγεία της μουσικής και τους ήχους του βιολιού που στα χέρια της αποκτά ένα εντελώς ιδιαίτερο χρώμα. Η καταξιωμένη συνθέτις συνεχίζει το ταξίδι της σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο φετινό πολιτιστικό τοπίο, κάνοντας στάση αυτή τη φορά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στις Αχαρνές Αττικής, όπου και θα δώσει συναυλία την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 21.00. 

Με το κόκκινο βιολί θα μας οδηγήσει στα μουσικά μονοπάτια, που εκείνη χαράζει, αιχμαλωτίζοντας μας με τις ονειρικές συνθέσεις της. Ένα μουσικό ταξίδι με άρωμα Ανατολής και Δύσης που θα αγγίξει αισθήσεις και ψυχές.  Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από εκεί σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο με όχημα τις πολυαγαπημένες μελωδίες της Ευανθίας.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks όπως το “Baharat” ή αλλιώς “Πολίτικη Κουζίνα”, το “Babam ve oglum” το οποίο βραβεύτηκε με το Discovery Soundtrack Award στη Γάνδη, το “Ulak” καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες “Birleşen Gönüller”“Nadide hayiat” και “Iftarlik gazoz “. Θα ακουστούν επίσης μουσική και τραγούδια από το άλμπουμ της “Το Aστέρι και η Eυχή” καθώς και έργα από τις θεατρικές παραγωγές “Φθινοπωρινή Iστορία”“Το Τρίτο Στεφάνι” και “Συρανό ντε Μπερζεράκ”. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από τη μουσική και τα τραγούδια της δουλειάς για την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, “1968” .

Στη σκηνή, συνοδοιπόροι της σε αυτή την ιδιαίτερη παράσταση, τρεις εξαιρετικοί μουσικοί: ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι και ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο. Η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας, των ταλαντούχων σολίστ καθιστά κάθε συναυλία τους μια μοναδική εμπειρία για το κοινό! 

Info παράστασης :

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:00

Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Αχαρναί  

Προπώληση :  viva.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.