Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αναβολή του Olympic Yacht Show λόγω Covid-19

Αναβολή του Olympic Yacht Show λόγω Covid-19

Η ONDECK EVENTS βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή του Olympic Yacht Show 2020 για τις προγραμματισμένες ημερομηνίες 01-04 Οκτωβρίου 2020, λόγω των έκτακτων μέτρων* που λαμβάνει η πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μια δύσκολη απόφαση, αλλά όπως επιβάλει η λογική και το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τόσο τη διοργανώτρια εταιρεία όσο και την Οργανωτική Επιτροπή και τη διοίκηση της Olympic Marine. Με μεγάλη μας λύπη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι προς τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες, γενικότερα την κοινωνία, η απόφασή μας ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19, οφείλουμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις των ειδικών και να τηρήσουμε με υπευθυνότητα τα μέτρα που λαμβάνονται. Βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, η ONDECK δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των εκθετών, των επισκεπτών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Με την ελπίδα να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα και η διοργάνωση του Olympic Yacht Show να είναι αντίστοιχη των προσδοκιών μας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Μένουμε ασφαλείς, μένουμε δημιουργικοί.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και της Ondeck Events – διοργανώτριας εταιρείας – σάς γνωρίζουμε τους άξονες για την υλοποίηση της εκδήλωσης.

Η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας

Οι προδιαγραφές για μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου αντάξια των απαιτήσεων των συμμετεχόντων.

Επιπλέον, οι διαδικασίες που ισχύουν για τις μετακινήσεις από το εξωτερικό θέτουν σημαντικούς περιορισμούς στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες μας, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορέσουν να επισκεφθούν την Ελλάδα. Χωρίς αυτούς αλλοιώνεται ο διεθνής χαρακτήρας του Olympic Yacht Show.

«Καταλήξαμε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση, την αναβολή της εκδήλωσης Olympic Yacht Show, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις για την εντατικοποίηση των προληπτικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Το Olympic Yacht Show είναι μία διοργάνωση για την οποία εργαζόμαστε εντατικά περισσότερο από ένα χρόνο. Έχουν επιλεγεί ως συνεργάτες εξειδικευμένες εταιρείες προκειμένου να καλυφθούν διαφορετικοί τομείς όπως η οργάνωση, η χωροταξική μελέτη, η επικοινωνία και προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό, η σήμανση, η νομική και οικονομοτεχνική μελέτη κ.ο.κ. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν γίνει αμέτρητες συναντήσεις και έχουμε επενδύσει χιλιάδες εργατοώρες για την προετοιμασία. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε ακλόνητοι και στοχοπροσηλωμένοι.

Το Olympic Yacht Show δεν είναι απλά άλλη μία ναυτική εκδήλωση. Είναι το event που οφείλει να έχει η Ελληνική Επιχειρηματική σκηνή του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού. H προετοιμασία έχει προχωρήσει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό και το πλωτό τμήμα έκλεισε με 85 επιβεβαιωμένα σκάφη. Αυτή η επένδυση χρόνου και οικονομίας παραμένει εν ενεργεία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, τις εταιρείες και όλη την αγορά για την εμπιστοσύνη που μας έχει επιδείξει. Θέλουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών. Το Olympic Yacht Show είναι εθνική υπόθεση και πρωτοβουλία συλλογική. Δεν είναι το Yacht Show μιας εταιρείας, είναι το Yacht Event της Ελλάδας επισήμως στο διεθνές ημερολόγιο των Yacht Show. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δήλωση της συμμετοχής του συνόλου των εταιρειών στις νέες ημερομηνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο”. Γεράσιμος Γερολυμάτος, Ondeck Media Director  

Συνεχής ενημέρωση στο www.olympicyachtshow.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.