Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Selina Theatrou: Ο πρώτος προορισμός της παγκόσμιας ταξιδιωτικής κοινότητας Selina ανοίγει τις...

Selina Theatrou: Ο πρώτος προορισμός της παγκόσμιας ταξιδιωτικής κοινότητας Selina ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα

Selina Theatrou Athens

Η Selina, η παγκόσμια κοινότητα εναλλακτικών εμπειριών διαμονής, εγκαινιάζει την παρουσία της στην Αθήνα, με το δεύτερο κατάλυμα φιλοξενίας της στην Ελλάδα, Selina Theatrou Athens.

Selina Theatrou AthensSelina Theatrou AthensSelina Theatrou AthensSelina Theatrou AthensΧτισμένη στο κέντρο της Αθήνας, η Selina Theatrou Athens έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με νέους καλλιτέχνες της χώρας με στόχο να αναδείξει την ιστορικότητα της τοποθεσίας. Καθένα από τα δωμάτια και οι χώροι του καταλύματος φιλοξενίας αντλούν έμπνευση τόσο από την ιστορική όσο και τη σύγχρονη Αθήνα μέσα από το μοναδικό κόσμο της Selina. Στους χώρους της Selina Theatrou, ο επισκέπτης θα ανέβει τη μαρμάρινη σκάλα, δείγμα της αρχιτεκτονικής της Αθήνας του 1960, αλλά θα σταθεί για να παρατηρήσει τις δημιουργίες σύγχρονων καλλιτεχνών της πόλης.

Βασισμένο στο concept της Selina παγκοσμίως, η Selina Theatrou Athens είναι κάτι παραπάνω από κατάλυμα φιλοξενίας. Απαντώντας στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη, προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση στην εμπειρία του ταξιδιού, συνδυάζοντας καταλύματα εξαιρετικής αισθητικής, προτάσεις ψυχαγωγίας, all-day δραστηριότητες και εκδηλώσεις εντός και εκτός του ξενοδοχείου, με στόχο οι επισκέπτες να βιώνουν αυθεντικές εμπειρίες, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.    

Στο Selina Theatrou Athens ο επισκέπτης, μεταξύ άλλων, θα έχει τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να απολαύσει μία διαμονή στα μοναδικού design δωμάτια του ξενοδοχείου, να πιει signature cocktails στο rooftop, να χαλαρώσει στο yellow room κάνοντας yoga και διαφορά άλλα προγράμματα , να παρακολουθήσει προβολές ταινιών στο blue room του Selina cinema, να δουλέψει σε ένα από τα red rooms που προσφέρονται ως χώροι εργασίας και brainstorming.

Σημείο αναφοράς της Selina Theatrou Athens αποτελεί το The Rooftop της που συνδυάζει τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης με το urban Αθηναϊκό τοπίο. Στην ταράτσα της Selina, που άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό το Σάββατο 1 Αυγούστου, μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικά cocktails και signature finger foods, αλλά και να διασκεδάσει χορεύοντας στους ρυθμούς των local DJs και καλλιτεχνών στα πάρτι που θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαία στο ξενοδοχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Selina Theatrou Athens στο Facebook: https://www.facebook.com/SelinaTheatrouAthens/

Instagram: https://www.instagram.com/therooftopathens/

Κρατήσεις: +30 2160010891

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.