Αρχική Δήμοι 8ο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος Αναβολή εκδηλώσεων | Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν...

8ο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος Αναβολή εκδηλώσεων | Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα

Celestyal Cruises

Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες & διαλέξεις διαθέσιμες διαδικτυακά στο προσεχές διάστημα.

#8οΑττικόΣχολείο #eleusis2021

Με άξονα την προστασία της δημόσιας υγείας και σε πλήρη συμφωνία με τις πρόσφατες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής της Ελευσίνας, η ΑΜΚΕ Δρόμος με Δέντρα και η Δημοτική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνα 2021 συναποφασίζουν την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του 8ου Αττικού Σχολείου Αρχαίου Δράματος (25/08 – 3/09).

Η διεξαγωγή του 8ου Αττικού Σχολείου Αρχαίου Δράματος θα πραγματοποιηθεί σε νέες ημερομηνίες και εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου στο προσεχές διάστημα, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών και δρώμενων. Τα μαθήματα θα μεταδοθούν μέσω ειδικής πλατφόρμας για τους υποτρόφους του Σχολείου.

Ο κόσμος της τέχνης και του πολιτισμού είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και της οικονομίας και πρέπει να στηριχθεί σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία με κάθε πρόσφορο τρόπο καθώς πλήττεται ανεπανόρθωτα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης της διοργάνωσης και τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της.

Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος | attikosxoleio.gr                        

Ελευσίνα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 | eleusis2021.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.