Αρχική Δήμοι Υποβρύχια πρόταση γάμου στην Αλόννησο! Απολαυστικό υποβρύχιο βίντεο!

Υποβρύχια πρόταση γάμου στην Αλόννησο! Απολαυστικό υποβρύχιο βίντεο!

Οι μοναδικές εκπλήξεις κάτω από το νερό συνεχίζονται για την Αλόννησο, στον εξωτικό προορισμό των Σποράδων που από τις 3 Αυγούστου λειτουργεί το πρώτο Υποβρύχιο Μουσείο της Ελλάδας!  Το Σάββατο 1η Αυγούστου τελέστηκε υποβρύχια πρόταση γάμου στο νησί με το μεγαλύτερο Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ευρώπης. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και  Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου  κυρία Μαρία Αγάλλου πρότεινε και εν συνεχεία οργάνωσε σε συνεννόηση με το καταδυτικό κέντρο Alonissos Triton Dive Center την πρωτότυπη ιδέα που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το ζευυγάρι, τον Βαγγέλη και την Αφροδίτη. https://www.youtube.com/watch?v=Xd3PlyeuCG8&feature=youtu.be

Το αποτέλεσμα ήταν μαγικό με την «…καταδυόμενη Αφροδίτη» να λέει ή καλύτερα να γνέφει το περιβόητο «Ναι» στον καλό της και να φοράει το δαχτυλίδι σε βάθος τριών μέτρων κάτω από το νερό! Τη μοναδική στιγμή αποθανάτισε η Πρόεδρος της Επιτροπής ώστε να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του ευφάνταστου ζευγαριού!

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης δήλωσε ότι η  «Αλόννησος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και δικαίως ως οικολογικός παράδεισος της Ελλάδας. Εμείς ως δημοτική αρχή φιλοδοξούμε να τον καταστήσουμε «οικολογικό αλλά και καταδυτικό παράδεισο της Ελλάδας»

Το επόμενο βήμα είναι ο υποβρύχιος γάμος που θα σκεφτεί σοβαρά το καλότυχο ζευγάρι να τελέσει στην Αλόννησο, τον προορισμό των μοναδικών υποθαλάσσιων εκπλήξεων!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.