Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Alitalia θα πραγματοποιεί περισσότερες πτήσεις προς διεθνείς προορισμούς τον Σεπτέμβριο και...

Η Alitalia θα πραγματοποιεί περισσότερες πτήσεις προς διεθνείς προορισμούς τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο

Alitalia

Επανέρχονται οι πτήσεις για  Αργεντινή. Νέα ευρωπαϊκά δρομολόγια  από το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου

Από τον Σεπτέμβριο επανέρχονται οι πτήσεις από Ρώμη προς Μπουένος Άιρες, Τόκιο, Τελ Αβίβ και Αλγέρι καθώς και οι πτήσεις εσωτερικού για Βερόνα. Επίσης επανεκκινούν οι πτήσεις Μιλάνο  Linate – Φρανκφούρτη και Μιλάνο Malpensa – Νέα Υόρκη.

Τον Οκτώβριο η Alitalia θα επαναφέρει τις πτήσεις από Μιλάνο  Linate προς Ντίσελντορφ και  Παρίσι Orly

Ρώμη, 28 Ιουλίου 2020 – Η Alitalia θα πραγματοποιεί περισσότερες πτήσεις σε προορισμούς εξωτερικού τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, και οι διεθνείς συνδέσεις  μεσαίων και μακρινών αποστάσεων θα αυξηθούν κατά 7% τον Σεπτέμβριο και 29% τον Οκτώβριο, σε σύγκριση με τον Αύγουστο.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Alitalia τον Σεπτέμβριο περιλαμβάνει την επαναφορά  των απευθείας συνδέσεων από Ρώμη για Μπουένος Άιρες, για  Ιαπωνία,  Ισραήλ και  Αλγερία που έχουν προγραμματιστεί εκ νέου από τα μέσα Αυγούστου για  τις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά την παράταση των περιορισμών ταξιδίου σε αυτές τις Χώρες. Η Alitalia θα επαναφέρει επίσης την σύνδεση εσωτερικού από τη Ρώμη Fiumicino στη Βερόνα. Από το Μιλάνο, τον Σεπτέμβριο η Alitalia θα συνδέει και πάλι το αεροδρόμιο Linate με τη Φρανκφούρτη και το αεροδρόμιο   Malpensa με τη Νέα Υόρκη, άλλη μία υπηρεσία που προγραμματίστηκε εκ νέου από τα μέσα Αυγούστου για τις αρχές του επόμενου μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα αυξηθεί και η συχνότητα των πτήσεων  σε πολλά  εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια. 

Τον Οκτώβριο, η Alitalia προγραμματίζει να  επαναφέρει  τις πτήσεις από το Μιλάνο Linate για  Ντίσελντορφ και για Παρίσι Orly, και θα αυξήσει περαιτέρω την  συχνότητα των πτήσεων  από τη Ρώμη και το Μιλάνο προς διεθνή και εσωτερικά δρομολόγια.

Η Alitalia τον Οκτώβριο, θα εκτελεί συνολικά περίπου 1.630 πτήσεις την εβδομάδα σε ένα δίκτυο 45 προορισμών, εκ των οποίων 19 είναι εσωτερικού Ιταλίας, πραγματοποιώντας έτσι  το 46% της δραστηριότητας που είχε προγραμματιστεί για τον μήνα αυτό πριν από την έναρξη της πανδημίας  του Covid-19.

Αναλυτικά, από τις αρχές Σεπτεμβρίου η Alitalia θα πραγματοποιεί  αεροπορικές συνδέσεις  από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης  για Μπουένος Άιρες (4 πτήσεις την εβδομάδα που τον Οκτώβριο θα γίνουν 6), για Τόκιο Haneda, Αλγέρι (6 πτήσεις την εβδομάδα προς κάθε ένα αεροδρόμιο), Τελ Αβίβ (4 εβδομαδιαίες πτήσεις) και στο εσωτερικό δίκτυο, η Εταιρεία θα επαναφέρει τις πτήσεις από Ρώμη για Βερόνα (4 καθημερινές πτήσεις).

Η Εταιρεία θα αυξήσει επίσης από την 1η Σεπτεμβρίου  την συχνότητα των πτήσεων από τη Ρώμη για τη Γενεύη, τις Βρυξέλλες, τη Νίκαια, την Τύνιδα (από 14 σε 20 πτήσεις την εβδομάδα για κάθε αεροδρόμιο), τη Ζυρίχη (από 10 σε 14 εβδομαδιαίες πτήσεις) και το  Κάϊρο (από 6 σε 10 πτήσεις την εβδομάδα). Περαιτέρω αυξήσεις στην συχνότητα των πτήσεων αναμένονται τον Σεπτέμβριο σε εσωτερικές συνδέσεις, όπως στη σύνδεση Ρώμη  Fiumicino – Μιλάνο Linate, που θα αυξηθεί από 10 σε 22 πτήσεις την ημέρα (14 τα Σαββατοκύριακα), και από Ρώμη Fiumicino για Γένοβα, Μπάρι και Ρέτζιο Καλάμπρια, που θα διπλασιαστούν από 2 σε 4 καθημερινές συνδέσεις σε κάθε αεροδρόμιο.

Από την 1η  Οκτωβρίου, η Alitalia έχει προγραμματίσει να αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων από Ρώμη για Τελ Αβίβ (από 4 σε 10 εβδομαδιαίες πτήσεις), για Άμστερνταμ (από 14 σε 24 εβδομαδιαίες πτήσεις), Τίρανα (από 14 σε 20 πτήσεις την εβδομάδα), και Γενεύη (από 20 σε 28 πτήσεις την εβδομάδα). Περαιτέρω αυξήσεις στην συχνότητα των πτήσεων εσωτερικού αναμένονται από Ρώμη για Νάπολη και Φλωρεντία (από 2 σε 4 καθημερινές πτήσεις). Τον Οκτώβριο, η Alitalia θα πραγματοποιεί συνολικά περισσότερες από 1.100 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του κόμβου  Fiumicino της Ρώμης και 42 εθνικών και διεθνών προορισμών.

Από το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου η Alitalia θα επαναφέρει τον Σεπτέμβριο τις διεθνείς πτήσεις προς Φρανκφούρτη (14 την εβδομάδα) και θα αυξήσει την συχνότητα των συνδέσεων από το Μιλάνο Linate με το Heathrow του Λονδίνου, το Παρίσι Charles De Gaulle (από 2 σε 4 πτήσεις την ημέρα και στα δύο αεροδρόμια) και με τις Βρυξέλλες (από 12 σε 24 την εβδομάδα). Στις αρχές Σεπτεμβρίου η Εταιρεία  θα ξεκινήσει πάλι τις πτήσεις από  το αεροδρόμιο  Malpensa του Μιλάνου για Νέα Υόρκη (6 πτήσεις την εβδομάδα). 

Στις αρχές Οκτωβρίου, η Εταιρεία  προγραμματίζει  να επαναφέρει  τις συνδέσεις από το αεροδρόμιο  Linate του Μιλάνου προς Ντίσελντορφ (24 πτήσεις την εβδομάδα) και προς Παρίσι Orly (14 εβδομαδιαίες πτήσεις). Επιπλέον, από τον Οκτώβριο η Alitalia θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων από το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου  προς το Άμστερνταμ και τη Φρανκφούρτη (από 14 σε 24 εβδομαδιαίες πτήσεις και στα δύο αεροδρόμια). Στο εσωτερικό δίκτυο, τον Οκτώβριο θα αυξηθούν οι πτήσεις  από το αεροδρόμιο Linate  προς Μπάρι και Νάπολη (από 4 σε 6 πτήσεις την ημέρα και στα δύο αεροδρόμια). Η Alitalia θα πραγματοποιεί  τον Οκτώβριο συνολικά περίπου 670 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Μιλάνου και 19 προορισμών.

Θα γίνει ενημέρωση στα  συστήματα  πώλησης της Alitalia με όλες τις αλλαγές στα προγράμματα πτήσεων Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου οι οποίες και  θα κοινοποιηθούν  στους επιβάτες εντός της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες Ιταλικές νομικές διατάξεις, όλα τα αεροσκάφη της Alitalia απολυμαίνονται  καθημερινά με προϊόντα υψηλής απολυμαντικής ισχύος και χάρη στα  φίλτρα HEPA  και στην κάθετη κυκλοφορία του αέρα, ο αέρας στο αεροσκάφος όχι μόνο ανανεώνεται κάθε τρία λεπτά, αλλά είναι  καθαρός 99,7%, όπως σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο. Όλοι οι επιβάτες υποχρεούνται να παραδώσουν πριν την επιβίβαση ένα έντυπο αυτοπιστοποίησης  που πιστοποιεί ότι δεν είχαν στενές επαφές με άτομα που νόσησαν από τον  Covid-19. Επιπλέον οι επιβάτες πρέπει να έχουν προστατευτικές μάσκες και να φορούν προστατευτική μάσκα από τη στιγμή της άφιξής τους στο αεροδρόμιο και κατά τη διάρκεια της πτήσης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πρέπει να φέρουν επαρκή αριθμό προστατευτικών μασκών ανάλογα με την διάρκεια της πτήσης, καθώς πρέπει να αντικαθιστούν τη μάσκα  με μία καινούργια κάθε 4 ώρες πτήσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.