Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γρ. Τάσιος: “Δεν έχει νόημα να συζητάμε για πληρότητα, η χρονιά έχει...

Γρ. Τάσιος: “Δεν έχει νόημα να συζητάμε για πληρότητα, η χρονιά έχει χαθεί – Το 2021 θα είναι χρονιά επιβίωσης”

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος

Για μια “μη κανονική σεζόν”, ουσιαστικά χαμένη και με το βλέμμα στραμμένο πλέον στην επιβίωση των επιχειρήσεων το 2021 μίλησε στο ραδιόφωνο Alpha 989 και τον Βαγγέλη Δουράκη ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος.

Με τη μέση πληρότητα να μην ξεπερνά το 25 – 30%, με τη βαλκανική αγορά “μουδιασμένη”, τις πτήσεις από το εξωτερικό μειωμένες σε ποσοστό 70% και το φόβο να επικρατεί σε αρκετές περιπτώσεις, της επιθυμίας για διακοπές “όλο το επιχειρείν περιμένει αυτή τη στιγμή ρύθμιση για τις οφειλές προς το Δημόσιο”, δήλωσε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει ευελιξία παντού και “μετατόπιση των χρεολυσίων των Τραπεζών στο μέλλον”, ζητώντας παράλληλα μέριμνα για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία που χάνουν το μισό των εισοδημάτων τους.

“Το 2021 θα είναι μια χρονιά επιβίωσης και για ανάκαμψη θα μπορούμε να μιλάμε πια από το 2022 και έπειτα, αφού φέτος εκτιμάται ότι θα χάσουμε περίπου 15 δις”, κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.