Αρχική ΠΟΞ Γρ. Τάσιος: «Η Χαλκιδική δεν έχει lockdown, έχουμε τα μέτρα νούμερο 2,...

Γρ. Τάσιος: «Η Χαλκιδική δεν έχει lockdown, έχουμε τα μέτρα νούμερο 2, μεταξύ αυτών και τη μεγαλύτερη χρήση της προστατευτικής μάσκας – Ρυθμίσεις οφειλών σε πολλές δόσεις, για να επιβιώσουμε την επόμενη τουριστική χρονιά»

«Εκπροσωπώ ένα χώρο που έχει τηρήσει τα μέτρα. Ουσιαστικά «την πατάμε» χωρίς λόγο» τόνισε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, αναφερόμενος στα περιστατικά με συγχρωτισμούς και αυξημένα κρούσματα σε τουριστικούς προορισμούς.

Μάλιστα, αναλύοντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «OnLine», τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από σήμερα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι «η Χαλκιδική δεν έχει lockdown και αυτό θα πρέπει να γίνει σαφές, διότι έχουμε από χθες σωρηδόν ακυρώσεις, εξαιτίας παραπληροφόρησης. Φοράμε μάσκα στους εξωτερικούς δημόσιους χώρους και τη βγάζουμε όταν φτάσουμε στις οργανωμένες παραλίες που τηρούν όλα τα υγειονομικά μέτρα».

Περιγράφοντας την κατάσταση με μελανά χρώματα, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ απηύθυνε έκκληση για λήψη άμεσων εμπροσθοβαρών μέτρων και γενναίων ρυθμίσεων εξόφλησης οφειλών προς το Δημόσιο σε περισσότερες δόσεις.

«Η εποχικότητα τελειώνει έτσι κι αλλιώς με 35 – 40% μέση πληρότητα για Ιούλιο και Αύγουστο. Μεγαλύτερο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν τα δωδεκάμηνης λειτουργίας ξενοδοχεία από το Σεπτέμβριο καθώς ματαιώνονται εκθέσεις και συνέδρια. Οι πληρότητες που κάνουν σήμερα οι μεγάλες πόλεις δεν αγγίζουν ούτε το 10%», σημείωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.