Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ παρουσιάζει την παράσταση του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα “Το...

Το Θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ παρουσιάζει την παράσταση του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα “Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει με το Θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ την θεατρική παράσταση του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα “Το Σπίτι της Μπερνάρντα  Άλμπα”, την Παρασκευή  7 Αυγούστου και ώρα  9.30 μμ , στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις».

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Μετάφραση: Νίκος Γκάτσος

Σκηνοθεσία/Σκηνικός Χώρος: Αντώνης Διαμαντής

Κουστούμια:Νάστια Ρεθυμνιωτάκη-Αντώνης Διαμαντής

Ηχος -Φώτα: Βαγγέλης Αποστόλου

Παραγωγή: Θέατρο Ομμα Στούντιο

Παίζουν:

Μπερνάρντα  Άλμπα: Ειρήνη Κουτσάκη

Πόνθια: Ελένη Σφακιανάκη

Μαρτίριο: Εριέτα Πυργιωτάκη

Αμέλια: Μυρτώ Παπαδοπούλου

Αδέλα: Νάστια Ρεθυμνιωτάκη

Αγκούστιας: Ιωάννα Καλογεράκη

Μαγδαλένα: Αγγελική Λιανέρη

Μαρία Χοσέφα: Ρένα Τουτουντζάκη

Δούλα: Γεωργία Καρλατήρα

Στήν παράσταση ακούγονται ζωντανά, τραγούδια που έγραψε ο Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα και άλλα Ισπανικά τραγούδια με συνοδεία κλασσικής κιθάρας από τον Δημήτρη Καρβέλη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη – μόνο με προσκλήσεις. Οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται τις προσκλήσεις από το Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» δυο ημέρες πριν την εκδήλωση.

Ώρες: 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ καθημερινά εκτός Κυριακής πρωί. Αυστηρά θα δίνονται 2 προσκλήσεις ανά άτομο.

Για τη διεξαγωγή της παράστασης έχουν ληφθεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για τον Covid-19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές κατά την προσέλευση και κατά την αποχώρησή τους από το θέατρο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.