Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Singapore Airlines Συγκεντρώνει Επιπλέον 750 Εκατομμύρια S$ Ασφαλούς Χρηματοδότησης

Η Singapore Airlines Συγκεντρώνει Επιπλέον 750 Εκατομμύρια S$ Ασφαλούς Χρηματοδότησης

Singapore Airlines

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι έχει αντλήσει με επιτυχία άλλα 750 εκατομμύρια S$ (δολάρια Σιγκαπούρης) μέσω μακροπρόθεσμων εξασφαλισμένων δανείων από αεροσκάφη Airbus A350-900 και Boeing 787-10 του στόλου της.

Με την ολοκλήρωση αυτών των συναλλαγών, η Singapore Airlines έχει πλέον συγκεντρώσει συνολικά 1,65 δισεκατομμύρια S$ εγγυημένης χρηματοδότησης από την αρχή του οικονομικού έτους 2020/2021.

Η συνολική ρευστότητα που εξασφάλισε κατά την ίδια περίοδο ανέρχεται τώρα σε περίπου 11 δισεκατομμύρια S$, 8,8 δισεκατομμύρια S$ εκ των οποίων προέρχονται από την επιτυχή έκδοση δικαιωμάτων της Singapore Airlines, 1,65 δισεκατομμύρια S$ από εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, και πάνω από 500 εκατομμύρια S$ από νέες πιστώσεις και ένα βραχυπρόθεσμο, μη εγγυημένο δάνειο από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Κάθε δεσμευτική πίστωση που θα έληγε μέσα στο 2020 έχει πλέον παραταθεί για έως το 2021 ή και μεταγενέστερα.

Επίσης, για έως τον Ιούλιο του 2021, η Singapore Airlines έχει το δικαίωμα να συγκεντρώσει έως και 6,2 δισεκατομμύρια S$ από επιπλέον υποχρεωτικά μετατρέψιμα ομόλογα που θα της εξασφαλίσουν περαιτέρω ρευστότητα εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Αυτήν την περίοδο της αυξημένης αβεβαιότητας, η Singapore Airlines θα συνεχίσει να διερευνά επιπρόσθετα μέτρα που θα της εξασφαλίσουν επιπλέον ρευστότητα εάν χρειαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.