Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Fam trip ΕΟΤ: Ρουμάνοι T.Os και δημοσιογράφοι στην Κρήτη και την Σαντορίνη

Fam trip ΕΟΤ: Ρουμάνοι T.Os και δημοσιογράφοι στην Κρήτη και την Σαντορίνη

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και bloggers στο παλιό λιμάνι των Χανίων, με τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Κυριάκο Κώτσογλου (έκτος από αριστερά).

Ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Κρήτη και την Σαντορίνη για τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers από την Ρουμανία διοργανώνει από τις 7 έως τις 16 Ιουλίου η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Σαντορίνης και τους επαγγελματίες του τουρισμού στα δύο νησιά. Σκοπός του ταξιδιού είναι η ενίσχυση των τουριστικών ροών από την Ρουμανία, με την ενημέρωση των Ρουμάνων Τ.Οs και δημοσιογράφων για τα μέτρα που λαμβάνονται στη χώρα μας σχετικά με την υγειονομική προστασία των επισκεπτών, αλλά και την παρουσίαση με καθημερινές ανταποκρίσεις των μοναδικών τουριστικών πλεονεκτημάτων που διαθέτουν αυτοί οι δύο ελληνικοί προορισμοί.

Οι τουριστικοί πράκτορες εκπροσωπούν μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ρουμανίας (Paralela 45, Cocktail Holidays), ενώ οι συνολικά 27 δημοσιογράφοι και bloggers τέσσερα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας (Antena 1, Antena 3, Romania TV, Realitatea Plus), εφημερίδες, οικονομικά-επιχειρηματικά περιοδικά και διαδικτυακά ΜΜΕ (Adevarul, Ziarul Financiar, Capital, Wallstreet, Revista Biz, Business magazine κ.ά.), το μεγαλύτερο πρακτορείο ειδήσεων της Ρουμανίας (Ager Press), καθώς και δημοφιλή ταξιδιωτικά και lifestyle blogs.


Ο Δήμαρχος Σαντορίνης, Αντώνης Σιγάλας, μιλώντας στους Ρουμάνους δημοσιογράφους.

Η ρουμανική αποστολή επισκέφθηκε αρχικά διάφορες περιοχές και αξιοθέατα της Κρήτης, ενώ από την Κυριακή, οκτώ δημοσιογράφοι βρίσκονται στην Σαντορίνη, για την πραγματοποίηση σειρά ταξιδιωτικών ρεπορτάζ και συνέντευξη με τον Δήμαρχο του νησιού, κο Αντώνη Σιγάλα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.