Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 75 επιβεβαιωμένα σκάφη στο Olympic Yacht Show

75 επιβεβαιωμένα σκάφη στο Olympic Yacht Show

Εθνική υπόθεση με σύσσωμη την Πολιτεία ως αρωγός του Olympic Yacht Show για μία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού για την αγορά του Yachting και της θαλάσσιας Αναψυχής διοργανώνεται από την ΟΝDECK EVENTS σε συνεργασία με την Olympic Marine και θα πραγματοποιηθεί 01–04 Οκτωβρίου 2020, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine, σε μια από τις κορυφαίες και καλά οργανωμένες μαρίνες σε όλη τη Μεσόγειο.

Όμως πέραν της διάθεσης για δημιουργία και τη θέσπιση μίας ακόμα διοργάνωσης σταθμό που θα αλλάξει τα δεδομένα, όπως τα Yachting Awards, είναι ιδιαίτερα σημαντική η υποστήριξη της Πολιτείας ώστε αποτελέσουν αρωγούς σε αυτό την πολυδιάσταστη εκδήλωση οφέλη της οποίας αφορούν πολλούς και διαφορετικους τομείς.

Το Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και την πλήρη στήριξη του Δήμου Λαυρεωτικής.

To Olympic Yacht Show έχει την πλήρη στήριξη από τον Δήμο Λαυρεωτικής και τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Λουκά. 

H λίστα των εκθετών διευρύνεται σταθερά και ο αριθμός των Σκαφών ανέρχεται ήδη στα 75, μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά  – τα περισσότερα εκ των οποίων σε πρώτη εμφάνιση στη χώρα μας αίσθηση διεθνώς θα αποτελέσει το γεγονός ότι 4 σκάφη θα εμφανιστούν σε Παγκόσμια Πρεμιέρα παρουσία των συντελεστών και των σχεδιαστών!

Παράλληλα, αντίστοιχου ενδιαφέροντος θα είναι το εκθεσιακό τμήμα στο χερσαίο κομμάτι από Εταιρείες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της αγοράς όπως εξοπλισμός, τεχνολογία και υπηρεσίες.

Και οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εκεί για μία εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών η οποία αποτελεί μια πλατφόρμα προβολής της Ελλάδας στον διεθνές στερέωμα με στόχο να καταστεί σε ένα ετήσιο ραντεβού για τον κόσμο του Yachting και των υπηρεσιών πολυτελείας.

Ραντεβού 01–04 Οκτωβρίου, σε ένα φαντασμαγορικό Show, όπου όχι μόνο θα τα δείτε όλα, αλλά θα τα δείτε στο  νερό!

Πληροφορίες
www.olympicyachtshow.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.