Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξανά μαζί στην πιο ειδυλλιακή τοποθεσία της Μυκόνου

Ξανά μαζί στην πιο ειδυλλιακή τοποθεσία της Μυκόνου

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς στον κόσμο φέτος έρχεται πιο κοντά μας. Λαμπερή και κοσμοπολίτικη, η Μύκονος είναι η καλύτερη επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές. Με απευθείας πτήσεις από Λάρνακα και Πάφο σε ανταγωνιστικά ναύλα, ζήστε αυτό το καλοκαίρι στον απόλυτο προορισμό!

Με φρέσκια, μοντέρνα αισθητική με ισχυρά στοιχεία glam από τη δεκαετία του ‘60, το boutique ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia της Louis Hotels θα σας γοητεύσει και θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε ξεκούραση, καλό φαγητό αλλά και διασκέδαση. Στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου που αποτελούν όαση ομορφιάς θα βρείτε τη γαλήνη ενώ θα αντικρύζετε τους γραφικούς ανεμόμυλους.

Στη Μύκονο θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Μεσογείου, με πολλές διακρίσεις και βραβεία. Η αρχιτεκτονική της Χώρας της Μυκόνου ενώ στο νησί μπορείτε να κολυμπήσετε σε κάποιες από τις γραφικότερες παραλίες του Αιγαίου.

Τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης και των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού της, η Louis Hotels από τις 15 Ιουλίου υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς της με τις καλύτερες προσφορές στο ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia.

Μεταξύ άλλων, το Mykonos Theoxenia ως περήφανο μέλος των Design Hotels, έχει βραβευτεί επανειλημμένα με το Πιστοποιητικό Αριστείας από το TripAdvisor από το 2014 έως το 2019. Επίσης, το ξενοδοχείο συνιστάται από το Holiday Check σαν Luxury island resort από τα World Luxury Awards. Παράλληλα, το ξενοδοχείο έχει βραβευτεί με το British Airways Customer Excellence Award για το 2018 με συνολικό σκορ 9,5/10.

Με 3 μόνο κλικ στο www.louishotels.com κάντε την κράτησή σας τώρα και επωφεληθείτε έκπτωσης έως και 35%!

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.