Αρχική Γαστρονομία Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition τον Ιανουάριο 2021

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition τον Ιανουάριο 2021

Οι παραγωγοί των πιο premium ελληνικών προϊόντων ανανεώνουν το ραντεβού τους για 8η συνεχή χρονιά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ απο τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 στο Helexpo Μαρούσι.

Η έκθεση που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από τους Έλληνες παραγωγούς και τιμήθηκε με δύο βραβεία στα Exhibition Marketing Awards 2020 της Boussias Communications, ανανεώνει το ραντεβού της με τους εκπροσώπους του κλάδου τροφίμων και ποτών κι ετοιμάζει ακόμη περισσότερα events κι εμπορικές συναντήσεις στην μετά Covid-19 εποχή.

Πιστή στην ενίσχυση και προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και στην προβολή της εγχώριας γαστρονομίας, δίνει για άλλη μια φορά την δυνατότητα σε παραγωγούς με premium προϊόντα να συνάψουν εποικοδομητικές και συμφέρουσες συμφωνίες, να διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο στην αγάπη του κοινού, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Με Χρυσό Χορηγό την διεθνώς πολυβραβευμένη, ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να συναντήσουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους εκπροσώπους ξενοδοχείων του Ομίλου στη νέα ενότητα Β2Β HOTELS

Παράλληλα, η καινοτόμος δράση B2B Markets by FnB Daily κατά την οποία οι παραγωγοί – εκθέτες πραγματοποιούν Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους απο τις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market θα επαναληφθεί ακόμα πιο διευρημένη.

Με τη σφραγίδα της RM International

Τη διοργάνωση της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2021 αναλαμβάνει και φέτος η RM International. Με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.