Αρχική FedHATTA AOCTA: ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟ FEDHATTA & ΠΡΟΕΔΡΟ HATTA

AOCTA: ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟ FEDHATTA & ΠΡΟΕΔΡΟ HATTA

AOCTA
Celestyal Cruises

Τηλεδιάσκεψη  με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας AOCTA και προεσκλεκλημένους τον Υφυπουργό Τουρισμού κύριο Μάνο Κόνσολα, τον Πρόεδρο της FedHatta -Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος κύριο  Λύσανδρο Τσιλίδη και τον Πρόεδρο της Hatta -Ομοσπονδίας των εν Ελλάδι Τουριστικών &Ταξιδιωτικών Γραφείων κύριο Νίκο Κελαϊδίτη.

Σήμερα το πρωί   και με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας AOCTA  πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών  του AOCTA  και του Υφυπουργού Τουρισμού κύριου Μάνου Κόνσολα, του Προέδρου  της FedHatta -Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος  κύριο  Λύσανδρο Τσιλίδη και του Πρόεδρου της Hatta -Ομοσπονδίας των εν Ελλάδι Τουριστικών &Ταξιδιωτικών Γραφείων κύριο Νίκο Κελαϊδίτη.

Ο Πρόεδρος του AOCTA κύριος Σπύρος Χαλικιόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, έθεσαν ερωτήσεις και προβληματισμούς αναφορικά με τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Τουρισμού για  την έναρξη της τουριστικής σεζόν, θέματα στήριξης των τουριστικών γραφείων, των εργαζομένων του κλάδου, το θέμα της αναστολής πληρωμής των επιταγών, της  μείωσης του  ΦΠΑ , τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λειτουργικά ζητήματα που προκύπτουν από αυτά, την  κάλυψη αστικής ευθύνης  καθώς και τις  εγγυήσεις του κράτους για την κάλυψη εξόδων φιλοξενίας σε πιθανά  κρούσματα Κορωναϊού (συμπεριλαμβανομένων και συνοδών).

Ο Υφυπουργός κύριος Μάνος Κόνσολας ευχαρίστησε αρχικά το Προεδρείο και τα μέλη του AOCTA για την πρόσκληση και  αναφέρθηκε στην  άψογη συνεργασία με όλους τους Συνδέσμους Ταξιδιωτικών Γραφείων Πανελληνίως που του μεταφέρουν τα μείζοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Εν συνεχεία υπήρξε  ιδιαιτέρως κατατοπιστικός, έδωσε απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις που ετέθησαν από το Δ.Σ. , ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έχει προβεί το Υπουργείο Τουρισμού και τις προτάσεις που έχει θέσει σε υπόλοιπα Υπουργεία με κατεύθυνση την  ικανοποίηση των αιτημάτων των Τουριστικών Πρακτόρων.

Ο Πρόεδρος της FedHatta κύριος  Λύσανδρος Τσιλίδης καθώς και  ο Πρόεδρος της Hatta κύριος  Νίκος Κελαϊδίτης, μίλησαν αμέσως μετά τον Υφυπουργό, υπογράμμισαν την πολύ καλή σχέση και συνεργασία που έχουν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του AOCTA  και έδωσαν εικόνα των ενεργειών και  διεκδικήσεων τους  προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η συζήτηση έκλεισε με το μήνυμα της επιβεβλημένης συμπόρευσης  με κοινά αιτήματα όλων των Τουριστικών Πρακτόρων Πανελληνίως , προκειμένου αυτά να εισακουστούν και ικανοποιηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.