Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στρατηγική συνεργασία του ξενοδοχείου The Modernist με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ...

Στρατηγική συνεργασία του ξενοδοχείου The Modernist με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών του

The Modernist

Έπειτα από τρεις μήνες αναγκαστικής διακοπής της λειτουργίας όλων των ξενοδοχείων της χώρας για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού COVID-19, το The Modernist άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου. Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες και στο προσωπικό του και προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων, το ξενοδοχείο προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Διατηρώντας τα υψηλά standards υγιεινής και καθαριότητας που ανέκαθεν εφάρμοζε, το The Modernist ενισχύει τις διαδικασίες καθαρισμού υιοθετώντας επιπλέον προληπτικά μέτρα στο πλαίσιο των οδηγιών του Παγκόσμιου και Εθνικού Οργανισμού Υγείας, με σημαντικότερη προσθήκη στην ασφαλή λειτουργία του ξενοδοχείου τη συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, και συγκεκριμένα με το Κέντρο Διεθνών Ασθενών του ομίλου, CrossBorderMedCare.

Η ευρείας κλίμακας στρατηγική συνεργασία αφορά στην πλήρη κάλυψη του προσωπικού του ξενοδοχείου, τους οποίους θωρακίζει σε διαφορετικά επίπεδα πρόληψης και αντιμετώπισης του COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία περιλαμβάνει 24ωρη παροχή τηλεϊατρικών επισκέψεων, 24ωρη πρόσβαση σε online πλατφόρμα παρακολούθησης ασθενών με COVID-19 από ομάδα λοιμωξιολόγων, δυνατότητα πραγματοποίησης δειγματοληψιών (μοριακά τεστ & τεστ αντισωμάτων) με αποτελέσματα εντός 15 λεπτών, εκπαίδευση προσωπικού, και φυσικά διαθεσιμότητα ιατρού στον χώρο του ξενοδοχείου εντός 45 λεπτών.

Ο κ. Κωστής Καρατζάς, Founder του The Modernist, δήλωσε σχετικά: “Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, εστιάζουμε ακόμα περισσότερο στην υγεία των συναδέλφων και των επισκεπτών μας. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, και για όσο χρειαστεί, θα είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μία απόλυτα ασφαλή όσο και ευχάριστη εμπειρία στους παλιούς αλλά και τους καινούριους φίλους του Modernist”.

Περισσότερα για το The Modernist

Το The Modernist ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2018 και μέσα στο 2020 θα επεκτείνει την παρουσία του και στην Αθήνα. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και για την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια που διέπει τόσο το εντυπωσιακά ανακαινισμένο διατηρητέο κτήριο επί της οδού Ερμού όσο και την εξατομικευμένη περιποίηση των φιλοξενουμένων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.