Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Κω από χθες ο Υπουργός Τουρισμού

Στην Κω από χθες ο Υπουργός Τουρισμού

Χάρης Θεοχάρης

Στην Κω βρίσκεται από χθες, Δευτέρα, 29 Ιουνίου, ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, για ένα γεγονός κομβικής σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό και την επανεκκίνησή του, μετά από την έξαρση της πανδημίας του ιού COVID-19. Σκοπός της μετάβασης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στο νησί είναι η υποδοχή της πρώτης αεροπορικής πτήσης από το εξωτερικό, η οποία θα προσγειωθεί σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κω, τη Δευτέρα  ο Υπουργός Τουρισμού είχε συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς στο Δημαρχείο του νησιού. 

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 6 μ.μ., ο Υπουργός Τουρισμού στον αερολιμένα της Κω υποδέχτεικε την πρώτη διεθνή πτήση που θα προσγειωθεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας. Πρόκειται για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, η οποία μετέφερε στη χώρα μας 170 ιατρούς. Το ταξίδι των Γερμανών ιατρών στην Ελλάδα έχει συμβολική αξία, εφόσον έχει προσφερθεί σαν δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γερμανία. Μαζί με το γκρουπ των ιατρών στην Κω ταξιδεύουν ανώτατα στελέχη της TUI.

Σήμερα Τρίτη, 30/06, ο κ. Χάρης Θεοχάρης έχει συνάντηση εργασίας με τα στελέχη της TUI στο ξενοδοχείο «ROBINSON Club Daidalos», στην κωμόπολη Αντιμάχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.