Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε με επιτυχία στη διαδικτυακή έκθεση «Partnerships in European...

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε με επιτυχία στη διαδικτυακή έκθεση «Partnerships in European Tourism: Virtual Fair»

Celestyal Cruises

Ακολουθώντας τις προσταγές της εποχής που διανύουμε και προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία στον τομέα της τουριστικής προβολής, η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής συμμετείχε με επιτυχία στην πρώτη εικονική έκθεση «Partnerships in European Tourism: Virtual Fair» που πραγματοποιήθηκε από 22 έως 24 Ιουνίου 2020. Πρόκειται για μία διαδραστική διαδικτυακή έκθεση σε 3D και VR περιβάλλον, η οποία αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού προγράμματος Partnerships in European Tourism και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής συμμετείχε στην εικονική έκθεση μαζί με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, μετά από πρόσκληση του γραφείου ΕΟΤ Κίνας. Σκοπός της έκθεσης είναι η αύξηση των ροών επισκεπτών από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως των μεμονωμένων Κινέζων ταξιδιωτών με υψηλό εισόδημα και ενδιαφέρον για ταξίδια εκτός της υψηλής περιόδου, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες που θα διασφαλίζουν την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εικονικής έκθεσης «Partnerships in European Tourism: Virtual Fair», τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησαν πλήθος επαφών και virtual B2B συναντήσεις με Κινέζους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού, προβάλλοντας τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρουν οι επιμέρους προορισμοί της Αττικής και παρουσιάζοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ολόκληρης της Περιφέρειας, με έμφαση στην ταξιδιωτική ασφάλεια και υγεία.

Τα τελευταία χρόνια, η Ευρώπη έχει ανέβει σταθερά στις προτιμήσεις των Κινέζων ταξιδιωτών, κυρίως των μεμονωμένων και νεότερων ηλικιακά επισκεπτών με ενδιαφέρον για τις επισκέψεις σε βάθος και για τον πολιτιστικό πλούτο του προορισμού. Βασιζόμενη στην τάση αυτή, και έχοντας ως «εφόδιο» την επιτυχία που σημείωσε η Περιφέρεια Αττικής στη διαχείριση και αντιμετώπιση της πανδημίας, η Διεύθυνση Τουρισμού προβάλλει με τις ενέργειές της το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν της Αττικής, όλες τις εποχές του χρόνου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς τα στελέχη της Υπηρεσίας Εξωτερικού του ΕΟΤ Κίνας για την άριστη συνεργασία με την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.