Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διαλέξεις Ελληνικής Εταιρείας Ενδυμασιολογίας: Πετάξτε εδώ τα παλιά σας τζην κι εμείς...

Διαλέξεις Ελληνικής Εταιρείας Ενδυμασιολογίας: Πετάξτε εδώ τα παλιά σας τζην κι εμείς θα τα μετατρέψουμε σε μονωτικό υλικό για τις οικοδομές

Celestyal Cruises

H Ελληνική Εταιρεία Ενδυμασιολογίας ενημερώνει για τον κύκλο δύο διαλέξεων από την καθηγήτρια στο Τμήμα Υφασμάτων, Σχεδιασμού και Εμπορευματοποίησης της Μόδας του Πανεπιστημίου του Rhode Island στις ΗΠΑ Linda Welters, που πρόκειται να πραγματοποιήσει, στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα, στο Ναύπλιο.

«Πετάξτε εδώ τα παλιά σας τζην κι εμείς θα τα μετατρέψουμε σε μονωτικό υλικό για τις οικοδομές», προτρέπει η βιτρίνα του καταστήματος Madewell στη Νέα Υόρκη, ενός καταστήματος που εξειδικεύεται σ’ αυτήν ακριβώς τη διεργασία.
Και μ’ αυτή την προτροπή θα περάσουμε στη δεύτερη και τελευταία διάλεξη της Linda Welters, Professor, Textiles, Fashion Merchandising & Design, Rhode Island University, με γενικό τίτλο: «The History of Sustainability in Fashion».
Η δεύτερη αυτή διάλεξη, με τίτλο: «Sustainability post 1900», θα μας φέρει στον πυρήνα του θέματος, μια και η έννοια της βιωσιμότητας είναι μια έννοια του 20ού, για να μην πούμε του 21ου αιώνα.

Τετάρτη, 24/6, 6:00 μ.μ.
Η διάλεξη θα δοθεί στα αγγλικά. Κόστος συμμετοχής: 5 €
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.costume.gr/gr_drastiriothta19.html

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
Βασ. Αλεξάνδρου 1, 21100 Ναύπλιο
Τηλ. 27520 28947, e-mail: pff@otenet.gr, www.pli.gr
Facebook Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.