Αρχική Βραβεία THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY | TTS Arts & Culture Research Lab Observatorium ΕΚΤΑΚΤΗ...

THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY | TTS Arts & Culture Research Lab Observatorium ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Celestyal Cruises

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY, Arts & Culture Research Lab Observatorium, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ανησυχίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι σπουδαστές στην Ελλάδα από την πρωτοφανή κρίση που προέκυψε από την πανδημία τους τελευταίους μήνες, θεσπίζει ένα νέο πρόγραμμα υποτροφιών για προπτυχιακούς φοιτητές του χώρου των τεχνών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές πλήρους ωραρίου που θα παρακολουθήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 το δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο έτος σπουδών τους (αφού πρώτα υποβάλουν βεβαίωση εγγραφής) στα αναγραφόμενα δημόσια ή ιδιωτικά εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, στους ακόλουθους τομείς:

α. Εικαστικές Τέχνες,

β. Θεατρικές Σπουδές,

γ. Χορός,

δ. Μουσική,

ε. Κινηματογράφος, και

στ. Δημιουργική Γραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες σας παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα μας: https://www.thetelossociety.com/financial-aid-program.

Η λίστα των ιδρυμάτων θα ολοκληρωθεί έως τις 20 Μαΐου.

Για να το επιτύχει αυτό, το THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY χρειάζεται δωρητές που με τη στήριξή τους θα βοηθήσουν τους φοιτητές στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας, και θρησκείας) να συνεχίσουν τις σπουδές τους, με κάθε δυνατό τρόπο το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2020-21. Οι πέντε υποτροφίες των € 2.500 που θα δοθούν, θα φέρουν το όνομα του κάθε γενναιόδωρου δωρητή και φίλου του THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY, εφόσον αυτός το επιθυμεί. Το ποσό αυτό, που θα παραχωρηθεί στους σπουδαστές την 1η Σεπτεμβρίου, προορίζεται να καλύψει τις άμεσες ανάγκες τους σε υλικά, στέγαση ή δίδακτρα.

Η παραπάνω έκκληση να σταθείτε πλάι μας σε αυτή την έκτακτη κατάσταση θα σφαγίσει τη δυναμική των τεχνών ως πολιτιστική μας παρακαταθήκη. Η άμεση ανταπόκριση σας στο κάλεσμα συνεργασίας μας θα είναι καθοριστiκή για την επιτυχή διεξαγωγή του προγράμματος.

Το THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY, Arts & Culture Research Lab Observatorium είναι ένας αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Αθήνα. Ιδρύθηκε το 2019 και στηρίζεται αποκλειστικά από ιδιώτες, φίλους και δωρητές. Το ΤΤS διοικείται από την ιδρύτρια, σε συνεργασία με τον οικονομικό σύμβουλο, Παναγιώτη Καλυβίτη, και τον νομικό σύμβουλο, Pieter van Ysseldijk. Μέσω της φιλοσοφίας, της επιστήμης, της τεχνολογίας, της οικολογίας και της πνευματικότητας, το  TTS επικεντρώνεται στη διεπιστημονική παραγωγή γνώσης και η ερμηνεία αυτής στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το TTS υποστηρίζει μια βιώσιμη πρακτική του ‘βλέπειν’, μια ανθεκτική οικολογία της εικαστικής παραγωγής και των ίσων ευκαιριών.

 

Με εκτίμηση,

Γεωργία Κοτρέτσος,

Founder|Régisseur

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.