Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ελληνικό καλοκαίρι στις Κυκλάδες της Aqua Vista Hotels

Ελληνικό καλοκαίρι στις Κυκλάδες της Aqua Vista Hotels

Στην έναρξη της λειτουργίας της πλειονότητας των ξενοδοχειακών μονάδων που διαθέτει στο portfolio της προχωρά η Aqua Vista Hotels σταδιακά μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει η ελληνική κυβέρνηση.

Με έντονο αίσθημα ευθύνης και σεβασμό απέναντι στους εργαζομένους και τους επισκέπτες του, ο Όμιλος θα υποδεχθεί και πάλι τους φίλους των ξενοδοχείων του σε Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο και Πάρο μεταφέροντας το μήνυμα της ελληνικής φιλοξενίας στην καρδιά των Κυκλάδων για ανεπανάληπτες εμπειρίες διαμονής.

Ο Γιώργος Γραφάκος, Πρόεδρος της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: “Ειδικά φέτος είναι ευθύνη όλων μας να είμαστε παρόντες και να στηρίξουμε τον Ελληνικό Τουρισμό με όλες μας τις δυνάμεις. Τα ξενοδοχεία μας θα είναι ανοιχτά για να καλωσορίσουμε και πάλι τους επισκέπτες μας, ώστε να ζήσουν μαζί μας το ελληνικό καλοκαίρι των Κυκλάδων, το ισχυρότερο brand του τόπου μας. Οι συνθήκες είναι σαφώς δύσκολες και θα συνεχίσουν να είναι για όλους μας, ωστόσο μόνο με δουλειά, υπομονή, επιμονή και πίστη σε όλα όσα υπηρετούμε χρόνια τώρα θα καταφέρουμε να πάμε στην επόμενη μέρα και την ανάκαμψη. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να έχει γεύση από Ελλάδα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.