Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η CELESTYAL CRUISES ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ...

Η CELESTYAL CRUISES ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Η CELESTYAL CRUISES ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Από τα αριστερά στα δεξιά Καπ. Γ. Κουμπενάς, Chief Operations Officer, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ

Δράσεις αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία του Πειραιά και σημαντική προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, προχωρά σε μια σειρά ενεργειών προσφοράς και υποστήριξης των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας καθώς και του υγειονομικού προσωπικού της χώρας. Στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της Πολιτικής Προστασίας και των Υγειονομικών Φορέων στον αγώνα για την επικράτηση του ανθρώπου απέναντι σε μία πρωτόγνωρη, σύγχρονη και αόρατη απειλή, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ευημερία της τοπικής κοινωνίας που δραστηριοποιείται.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία, ως μέλος του Ομίλου Louis και μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα δραστηριοποίησης το λιμάνι του Πειραιά, σε συνεργασία με τη  Μητρόπολη Πειραιά, προσέφερε 5.5 τόνους τροφίμων μακράς διάρκειας, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής, ενισχύοντας το πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων και ευπαθών ομάδων που εκτιμάται σε 7.500 ανθρώπους καθημερινώς στους Δήμους της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Πειραιά, δηλαδή των Δήμων Πειραιά, Δραπετσώνας και Ρέντη, καθώς και του Γηροκομείου του Πειραιά.

Επίσης, κατανοώντας πλήρως τις αυξημένες ανάγκες στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, ενώνει τις δυνάμεις της με το Υπουργείο Υγείας, ενισχύοντας με απαραίτητο υγειονομικό υλικό , προχωρώντας σε δωρεά 12.000 χειρουργικών μασκών και 1.100 λίτρων αντισηπτικού υγρού.

Παράλληλα, η εταιρεία αποδεικνύοντας έμπρακτα τις ευχαριστίες και το σεβασμό της στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δρα με αυτοθυσία για την ευημερία του συνόλου, προσφέρει σε επιλεγμένα νοσοκομεία της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, 50 τριήμερες κρουαζιέρες για 2 άτομα. Οι κρουαζιέρες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2020 και 2021 και πρόκειται για τριήμερες περιηγήσεις στα ελληνικά νησιά, που περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή, ποτά, ψυχαγωγία, καθώς και δύο εκδρομές στην Αρχαία Έφεσο και την Κνωσό. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει ειδική εκπτωτική πολιτική για τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή καταπολέμησης της πανδημίας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης τονίζει χαρακτηριστικά: «Διανύοντας μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου, στόχος μας είναι η υποστήριξη και η ανακούφιση τόσο των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων από τις επιπτώσεις της δύσκολης αυτής συγκυρίας, αλλά και η έμπρακτη απόδειξη της ευγνωμοσύνης μας και η αναγνώριση της αδιάκοπης προσφοράς εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Σε εξαιρετικά δυσμενείς και απρόβλεπτες συνθήκες τόσο για την ανθρώπινη υγεία, όσο και για την οικονομική ευημερία των κοινωνιών ανά τον κόσμο, οι υψηλές αξίες, όπως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι εκείνες που θα πρέπει, επίσης, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.