Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Air France σχεδιάζει να επαναφέρει σταδιακά τις πτήσεις μέχρι τα τέλη...

Η Air France σχεδιάζει να επαναφέρει σταδιακά τις πτήσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου

Air France

Η Air France σχεδιάζει να «επαναφέρει σταδιακά τις πτήσεις της» μέχρι τα τέλη Ιουνίου «με την επιφύλαξη της άρσης των ταξιδιωτικών περιορισμών», σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Συνεπώς, η γαλλική αεροπορική εταιρεία θα προχωρήσει σε «σταδιακή αύξηση του αριθμού των συχνοτήτων και των προορισμών, ιδίως στην ηπειρωτική Γαλλία, τα υπερπόντια εδάφη και την Ευρώπη».

«Αυτό το πρόγραμμα πτήσεων θα αντιπροσωπεύει περίπου το 15% της χωρητικότητας που χρησιμοποιείται συνήθως αυτή την περίοδο και θα παρέχεται από 75 αεροσκάφη από τον στόλο της Air France, ο οποίος περιλαμβάνει 224 αεροσκάφη», πρόσθεσε η εταιρεία.

Από τα τέλη Μαρτίου, η Air France παρέχει μεταξύ 3 και 5% του συνηθισμένου προγράμματος της και εξυπηρετεί 43 προορισμούς, υπογραμμίζει Air France, δίνοντας προτεραιότητα στην «εδαφική συνέχεια και στη διατήρηση σύνδεσης με βασικούς προορισμούς, στην Ευρώπη και διεθνώς, τόσο για μεταφορά επιβατών όσο και εμπορευμάτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.