Αρχική Δήμοι Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης γέμισε ροζ μπαλόνια και πλατιά χαμόγελα!

Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης γέμισε ροζ μπαλόνια και πλατιά χαμόγελα!

Μια ανάσα πριν υποδεχτούμε το καλοκαιράκι…!

Φέτος κάπως ιδιαίτερο, αλλά πάντα λατρεμένο.

Καλοκαίρι σημαίνει ατελείωτες βόλτες με φίλους και καφέ στην πιο όμορφη πόλη.

Αυτή φαίνεται πως ήταν και η σκέψη των παραγωγών του Zoo 90.8 που «σκάρωσαν» μια όμορφη έκπληξη για τους φίλους ακροατές τους.

Το  Σάββατο 16/5,  ένα από τα πιο ζεστά διήμερα του Μαΐου σύμφωνα με τους μετεωρολόγους και λίγο πριν συνολική εκπνοή των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, οι παραγωγοί του Zoo 90.8  βγήκαν από το στούντιο και όλοι μαζί κάνανε την πρώτη τους (άφτερ καραντίνα) βόλτα στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης!

Στη συγκεκριμένη βόλτα οι παραγωγοί, τηρώντας μεταξύ τους τις απαραίτητες αποστάσεις και φορώντας τα γάντια τους, μοίρασαν μπαλόνια σε μικρούς και μεγάλους, μεταφέροντας παντού το μήνυμα ότι στην τωρινή μας καθημερινότητα «μένουμε ασφαλείς».

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους θαυμαστές τους, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από την καραντίνα και να μάθουν τα σχέδια των ακροατών για το καλοκαίρι.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σταθμός δεν επικοινώνησε πρωτύτερα τη συγκεκριμένη ενέργεια και το ραντεβού για λόγους αποφυγής συνωστισμού, ενώ η έκπληξη των περαστικών που βρέθηκαν στο σημείο ήταν μεγάλη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.