Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δωρεάν η πλατφόρμα πληροφοριών Sojern

Δωρεάν η πλατφόρμα πληροφοριών Sojern

Δωρεάν η πλατφόρμα πληροφοριών Sojern

Από σήμερα, η Sojern παρέχει στο κοινό «δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση» σε μια νέα  διαδραστική πλατφόρμα που παρέχει ταξιδιωτικές πληροφορίες Covid-19 σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει Ξενοδοχεία και Τουριστικούς Οργανισμούς να κατανοήσουν τη συμπεριφορά των ταξιδιών και να προετοιμαστούν για την ανάκαμψη.

https://www.sojern.com/covid-19-insights

Οι πληροφορίες συγκεντρώνονται από την ανάλυση δεδομένων ταξιδιωτικών προθέσεων από   τις αεροπορικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία αλλά και όλους τους υπολοίπους Data Partners σε όλο τον κόσμο. 

Η πλατφόρμα , που ενημερώνεται καθημερινά στις 10.30μμ UTC  παρέχει λεμπτομέρειες σε επίπεδο αγοράς σχετικά με τις μελλοντικές τάσεις αναζήτησης και κρατήσεων που έχουν καταγραφεί  πριν από την περίοδο του Covid δίνοντας εικόνα του  χρόνου ανάκαμψης σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Προηγουμένως, τη δυνατότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είχαν  μόνο οι πελάτες και οι συνεργάτες της Sojern όμως η απόφαση δημοσιοποίησης της πλατφόρμας όπως εξήγησε η Sojern, οφείλεται στη δημοτικότητα που δημιουργήθηκε  από το σύνολο των ταξιδιωτικών  δεδομένων, καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να υλοποιούν ταξιδιωτικές αναζητήσεις σε πραγματικό χρόνο ,ώστε  να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον αντίκτυπο που έχει το Covid -19 στην παγκόσμια οικονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.