Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Spread the Music, not the Virus!!!!

Spread the Music, not the Virus!!!!

Spread the Music, not the Virus!!!!

Μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο μουσικό διαδικτυακό party που θα γίνει την Τετάρτη, 8 Απριλίου και ώρα 9 το βράδυ μέσω της online πλατφόρμας www.doitforme.eu/menoumespiti

Αγαπημένοι Djs θα streamάρουν ταυτόχρονα, live από το σπίτι τους,  παίζοντας διαφορετικά είδη μουσικής, αυτά που θα μας ξεσηκώσουν από τον καναπέ, αυτά που θα μας χαρίσουν ζωντάνια, αυτά που θα μας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικός είναι ο χορός στη ζωή μας.

Εμπνευστές της ιδέας η ομάδα της διαδικτυακής εταιρείας υπηρεσιών doitforme.eu και ο Dj Estelio “El Social”, οι οποίοι θέλουν να βάλουν ένα λιθαράκι στο mood των ημερών προσφέροντας μας χαμόγελα και νοερά ταξίδια μέσω της μουσικής.

Αυτές τις δύσκολες μέρες #MenoumeSpiti και προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να ψυχαγωγηθούμε τηρώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας που επιβάλλουν οι καιροί γιατί ΝΑΙ, μπορούμε να διασκεδάσουμε και από το σπίτι μας!

Συνεργάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι η σχολή χορού   Independance Studio Volos και ο video producer Δημήτρης Μητρολιός.

Ανοίξτε δυνατά το volume στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας και ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί γιατί MUSIC IS THE ANSWER! Stay tuned!!!!

Οι Djs που θα συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

BIDAKAS ARIS Electronica Deep House

DERVENIS NIKOLAS Tech House

ESTELIO “EL SOCIAL” (Στέλιος Μουτζούρης)

Salsa Bachata Kizomba

FONOZON (Ξενοφών Δημουλής) Electro Rock-Pop-Funk

GKEKAS GIANNIS Nineties House

KOKKI – 80s 90s 00s & Metal

LEVANTIS NICK Disco

MESTRE Hip Hop

JOEL BAUTISTA – DELLEONI – ARKAL (MOTH TOUCH) Mellodic Techno

KOURVAS KOSTAS Indie

NINEMIOS House

PAPPAS NIKOLAOS World Jazz

PHILIP PAUL Funky House

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version