Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Cronwell Hotels & Resorts προσφέρει στις οικογένειες γιατρών δωρεάν διακοπές σε...

Το Cronwell Hotels & Resorts προσφέρει στις οικογένειες γιατρών δωρεάν διακοπές σε ελληνικά θέρετρα

Το Cronwell Hotels & Resorts προσφέρει στις οικογένειες γιατρών δωρεάν διακοπές σε ελληνικά θέρετρα

Αυτές τις μέρες όλος ο κόσμος βιώνει μια σοβαρή κρίση σε σχέση με την εξάπλωση του κορωνοϊού. Μαζί με τις τρομερές συνέπειες της πανδημίας παρατηρούμε την απίστευτη συνοχή των χωρών και των λαών, καθώς και μια σειρά σωστών και χρήσιμων πρωτοβουλιών από μεμονωμένους επιχειρηματίες και διάφορους οργανισμούς.

Η Cronwell Hotels and Resorts κατέχει και διαχειρίζεται ξενοδοχεία και θέρετρα στη Ρωσία και την Ευρώπη για 25 χρόνια. Για να βοηθήσει τους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης που βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή, η εταιρεία προσφέρει στους γιατρούς 150 νύχτες στα ελληνικά ξενοδοχεία Cronwell Platamon Resort, Cronwell Resort Sermilia και Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only.

«Με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε τους ιατρούς και νοσηλευτές με τις οικογένειές τους στις γραφικές γωνιές της Χαλκιδικής και της Πιερίας το καλοκαίρι, όταν με το καλό, ο κίνδυνος υποχωρήσει. Αυτή είναι η ευγνωμοσύνη και ο φόρος τιμής μας στους ανθρώπους που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους», σχολίασε ο Ντμίτρι Κολεσνίκοβ, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cronwell Hotels & Resorts.

Ο συνεργάτης της Cronwell στην υλοποίηση του έργου αυτού θα είναι η Greek Med Top Partners (GMTP), ειδικός στη θεραπεία και αποκατάσταση στις ελληνικές κλινικές. Επιπλέον, η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο Αθανάσιο Εξαδάκτυλο.

Φυσικά, η πανδημία έχει ήδη κάνει αλλαγές στον τουριστικό τομέα παγκοσμίως. Ωστόσο, η Cronwell Hotels and Resorts προετοιμάζεται για μια μεγάλη ροή τουριστών στην υψηλή περίοδο. Ο κύριος στόχος είναι να εξασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, λαμβανομένων υπόψη όλων των συστάσεων και οδηγιών της ΠΟΥ, καθώς και των τοπικών αρχών για την τήρηση και τον έλεγχο της υγιεινής, τον καθαρισμό και την απολύμανση των χώρων. Το πρόγραμμα animation αναθεωρήθηκε σοβαρά, καθώς και το μενού, το οποίο περιλαμβάνει νέα υγιεινά πιάτα. Σε γενικές γραμμές, θα δοθεί έμφαση στη βελτίωση της υγείας των επισκεπτών, της ηθικής και σωματικής άνεσης, καθώς και μια θετική στάση.

Ευελπιστούμε ότι η πρωτοβουλία Cronwell θα αποτελέσει παράδειγμα και έμπνευση για άλλους ξενοδόχους και επιχειρηματίες, τους οποίους έχουμε ήδη γνωστοποιήσει την πρότασή μας. Ήρθε η ώρα να μοιραζόμαστε και να δίνουμε. Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει όπως μπορεί. Μας έχει εμπνεύσει η εμπειρία επιχειρηματιών και οργανισμών από άλλες χώρες. Ελπίζουμε ότι η δική μας πράξη θα ωθήσει επίσης κάποιον στο σωστό βήμα “, δήλωσε ο Ντμίτρι Κολεσνίκοβ.

Η Cronwell Hotels & Resorts διαχειρίζεται και κατέχει ξενοδοχεία της πόλης και θαλάσσια θέρετρα στη Ρωσία και την Ευρώπη.
Στη Βόρεια Ελλάδα, το Cronwell Hotels & Resorts διαθέτει 3 ξενοδοχεία. Δύο βρίσκονται στο νομό Χαλκιδικής – Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only και το Cronwell Resort Sermilia. Το τρίτο – Cronwell Platamon Resort, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Ολυμπιακής Ριβιέρας στην Πιερία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.