Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πλήρωση θέσης Γενικού Διευθυντή Μουσείου Ακροπόλεως

Πλήρωση θέσης Γενικού Διευθυντή Μουσείου Ακροπόλεως

Celestyal Cruises

Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το πότε θα δημοσιοποιηθεί η Διεθνής Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή του Μουσείου Ακροπόλεως, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, δήλωσε:

«Η υπουργική απόφαση με την οποία εγκρίνεται η δημοσιοποίηση της προκήρυξης έχει εκδοθεί από τις 31 Μαρτίου και έχει αποσταλεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου, προκειμένου να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες που απαιτεί το Προεδρικό Διάταγμα 64/2013 «Οργανισμός Μουσείου Ακρόπολης». Όμως λόγω της κατάστασης της πανδημίας, έχω ζητήσει με επιστολή μου προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ., καθ. κ. Δημήτρη Παντερμαλή, να μην προβεί στην δημοσιοποίησή της πριν την εκπνοή των μέτρων προστασίας και την αποκατάσταση της κανονικότητας. Επιπλέον, ζητώ να δοθεί χρόνος τεσσάρων μηνών από την δημοσιοποίηση της προκήρυξης ως την λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων, καθώς επιθυμία μας είναι να υπάρξει ο μέγιστος αριθμός υποψηφιοτήτων Ελλήνων και ξένων ειδικών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.