Αρχική Δήμοι Επιπλέον προμήθεια τροφίμων ύψους 105 χιλιάδων ευρώ για τις αυξημένες ανάγκες της...

Επιπλέον προμήθεια τροφίμων ύψους 105 χιλιάδων ευρώ για τις αυξημένες ανάγκες της υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας & αλληλεγγύης «Δίχτυ Αγάπης», του Δήμου Μυκόνου

Celestyal Cruises

Τον προϋπολογισμό και τη δαπάνη για την επιπλέον προμήθεια τροφίμων για τις αυξημένες ανάγκες της προσωρινής υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης «Δίχτυ Αγάπης» ενέκρινε, ομόφωνα, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου σε σημερινή της συνεδρίαση.

Σύμφωνα με εισήγηση του Προέδρου και Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Η συγκεκριμένη δαπάνη περιλαμβάνει την προμήθεια 36.000 ειδών παντοπωλείου (χαρτικά, απορρυπαντικά, όσπρια κλ.π.) συνολικού κόστους περίπου 68.000 ευρώ και την προμήθεια 6.000 ειδών κρεοπωλείου συνολικού κόστους, πλέον των 37.000 ευρώ.

Μετά τη συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Κ. Κουκάς, δήλωσε:

«Για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη αύξηση των συμπολιτών μας, που επιζητούν τη στήριξη της κοινωνικής μας Δομής ,αποφασίσαμε, ομόφωνα, τη διάθεση επιπλέον οικονομικής ενίσχυσης από δημοτικούς πόρους.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους  δημοτικούς υπαλλήλους και τους εθελοντές μας για τη σημαντική συνεισφορά τους.

Απλώνουμε το δίχτυ αγάπης σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, ώστε κανένας συνάνθρωπος μας να μην είναι μόνος του.

Με ανθρωπιά και αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.