Αρχική FedHATTA FedHATTA: Ουσιαστικές οι συναντήσεις του Υπουργού Τουρισμού στην Γερμανία

FedHATTA: Ουσιαστικές οι συναντήσεις του Υπουργού Τουρισμού στην Γερμανία

Βρισκόμαστε σε μια χρονική περίοδο, όπου μαζί με την δημόσια υγιεία και την δημόσια πρόληψη, δοκιμάζεται και ο Τουρισμός. Για τον λόγο αυτό, οι δράσεις που γίνονται εν μέσω προβλημάτων, είναι και οι πιο ουσιαστικές. Με βάση αυτό το σκεπτικό, χαιρετίζουμε τις συναντήσεις του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στην Γερμανία, που πραγματοποιήθηκαν παρά την ακύρωση της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου.
Η έκθεση ΙΤΒ είναι ένας πόλος έλξης επαγγελματιών του τουρισμού διεθνώς, και αποτελεί πάντα μια ευκαιρία συναντήσεων, συζητήσεων και -κυρίως για την χώρα μας- ευρύτερης προβολής. Παρά την ακύρωση της έκθεσης, ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε με προσωπικότητες του διεθνούς τουριστικού σκηνικού, κάτι το οποίο μας ενθαρρύνει για το άμεσο μέλλον του τουρισμού της χώρας, καθώς μεταξύ αυτών ήταν ο Πρόεδρος της ECTAA (του πανευρωπαϊκού οργάνου των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων), κ. Paweł Niewiadomski, αλλά και ο Πρόεδρος της DRV (Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Γερμανίας) κ. Norbert Fiebig.

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων του Υπουργού Τουρισμού με τους επικεφαλής των φορέων τουρισμού, τόσο της Γερμανίας, όσο και της Ευρώπης, είμαστε βέβαιοι ότι θα τα δούμε σε σύντομο χρόνο, καθώς η χώρα μας αποδεικνύει και πάλι την σταθερή της πορεία.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανάληψης του τίτλου “Preferred Destination” σε όλη την Ευρώπη, από την ECTAA, για την Ελλάδα, η συνάντηση του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη με τον Πρόεδρο της ECTAA, είχε ένα ακόμη σημαντικό πλαίσιο συζήτησης, με μεγάλο ενδιαφέρον για τον Τουρισμό της χώρας.
Αναλυτικά, το θέμα του κορονοϊού στην Ελλάδα συζητήθηκε μεταξύ του κ. Χ. Θεοχάρη και του κ. P. Niewiadomski και τονίστηκε η σημασία των αποτελεσμάτων του στην Ευρώπη, ειδικότερα σε σχέση με τις σχολικές εκδρομές, τις κρατήσεις και τις ακυρώσεις, αλλά και τα μέτρα που λαμβάνονται από ελληνικής πλευράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.