Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 5 – 8 Νοεμβρίου 2020 το Yachting Festival

5 – 8 Νοεμβρίου 2020 το Yachting Festival

5 - 8 Νοεμβρίου 2020 το Yachting Festival

Λαμβάνοντας υπόψη μας την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την ανάγκη της διασφάλισης της υγείας των εκθετών και των επισκεπτών μας, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το Yachting Festival το οποίο ήταν προγραμματισμένο τον Απρίλιο , στις 5-8 Νοεμβρίου 2020 στην Μαρίνα Αλίμου.

Συμμεριζόμενοι την κατάσταση στην χώρα μας και ακολουθώντας εντολές από τους αρμόδιους φορείς θεωρούμε ότι η μετάθεση του Φεστιβάλ ήταν επιβεβλημένη προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών μας.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ενημερώνεται η ιστοσελίδα μας με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα του Yachting Festival , τον Νοέμβρη.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η εταιρεία μας Mact Media Group , με το διεθνές της κύρος και την τεράστια αξιοπιστία της, έχει ήδη πραγματοποιήσει συντονισμένα και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί μια σειρά στοχευμένων ενεργειών, προκειμένου να διασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία του Festival και στις νέες ημερομηνίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.