Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σε διαδοχικές συνεδριάσεις στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με ΕΝ.ΠΕ, Πρωθυπουργό...

Σε διαδοχικές συνεδριάσεις στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με ΕΝ.ΠΕ, Πρωθυπουργό και Κ.Ε.ΔΕ

Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης θα έχει αύριο Τρίτη και την Τετάρτη διαδοχικές συναντήσεις στην Αθήνα με τους Περιφερειάρχες της χώρας στο Δ.Σ. της Ένωσης των Περιφερειών, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

Συγκεκριμένα αύριο Τρίτη στις 11 το πρωί ο κ. Αρναουτάκης θα συμμετάσχει στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στα γραφεία της Ένωσης, Μεσογείων 15, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ο οποίος θα ενημερώσει το σώμα για το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης θα συμμετάσχει μαζί με τους άλλους Περιφερειάρχες της χώρας στη συνάντηση στις 11:30 με τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Κυβέρνησης τα θέματα που θα συζητηθούν με την συμμετοχή των αρμόδιων Υπουργών είναι:

-Μέτρα Πρόληψης και Συντονισμού Κυβέρνησης & Αυτοδιοίκησης για τα Κρούσματα Κορωνοϊού.  

Μόνο για το θέμα αυτό θα παραστούν επιπλέον οι κ.κ. Βασίλης Κικίλιας, Νίκη Κεραμέως, Νίκος Χαρδαλιάς, Σωτήρης Τσιόδρας

-ΕΣΠΑ & Δημόσιες Επενδύσεις

Μόνο για το θέμα αυτό θα παραστούν επιπλέον οι κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Τσακίρης, Δημήτρης Σκάλκος

Πολυεπίπεδη Κυβέρνηση

Τέλος ο κ. Αρναουτάκης στις 7 το απόγευμα θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση των Εκτελεστικών Επιτροπών της ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.