Αρχική Δήμοι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΛΕΙΨΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΛΕΙΨΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

Την αμέριστη στήριξη μαζί με τη βαθιά ευγνωμοσύνη τους εξέφρασαν ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι των Λειψών στον πλοίαρχο του  Ε/Γ πλοίου BLUE STAR CHIOS, Cpt κ. Γιάννη Σιγάλα για την αριστοτεχνική και ασφαλή προσέγγισή στο λιμάνι των Λειψών σε συνθήκες θύελλας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, 29 Φεβρουαρίου 2020.

Χάρη στην ηρωική προσπάθεια και το σθένος που επέδειξαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα του πλοίου, το σύνολο των επιβατών έφθασε στον προορισμό με ασφάλεια, αποδεικνύοντας πως η δυναμική της Ελληνικής Ναυτιλίας δεν έγκειται τόσο στην αριθμητική υπέροχή της, όσο στην ικανότητα και τα πλούσια ψυχικά αποθέματα που διαθέτει.

Απευθυνόμενος στον πλοίαρχο, το πλήρωμα και την ακτοπλοϊκή εταιρία, ο κ Δήμαρχος δήλωσε πως «είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τον επαγγελματισμό και τη ναυτοσύνη των Ελλήνων Ναυτικών που συνεχίζουν την μακραίωνη παράδοση της χώρας μας και αποδεικνύουν την ανωτερότητά τους σε παγκόσμιο επίπεδο, κερδίζοντας επάξια το θαυμασμό και το σεβασμό όλων μας. Σας διαβεβαιώνω  προσωπικά πως η αγάπη που δείχνετε στους ακρίτες είναι αισθητή και αναγνωρίζεται με κάθε δυνατό τρόπο ως ελάχιστη ανταπόδοση των υπηρεσιών που προσφέρετε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.