Αρχική Βραβεία Outbound Travel Market 2020: Η Ελλάδα δημοφιλέστερος προορισμός στην Ινδία

Outbound Travel Market 2020: Η Ελλάδα δημοφιλέστερος προορισμός στην Ινδία

Celestyal Cruises

Το βραβείο του δημοφιλέστερου προορισμού απέσπασε η Ελλάδα, στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης της Ινδίας Outbound Travel Market (OTM) 2020, που πραγματοποιήθηκε στη Βομβάη από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου. Η διεθνής διάκριση της χώρας μας σε αυτή την πολύ σημαντική αγορά της Ασίας επιβεβαιώνει τις ευοίωνες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού από την Ινδία, μετά την άνοδο κατά 30% στις αφίξεις Ινδών τουριστών το 2019 αλλά και τις σημαντικές επαφές που είχε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ο υπουργός Τουρισμού, κος Χάρης Θεοχάρης, για την ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα της φετινής διοργάνωσης και στη διάρκειά της βραβεύτηκαν εταιρείες, τουριστικά γραφεία και Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού για τη συνεισφορά και το έργο τους.

Τη βράβευση έκανε ο γενικός γραμματέας Τουρισμού της Ινδίας, κος Yogendra Tripathi, ενώ το ελληνικό βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους του ΕΟΤ, η προϊσταμένη του Τμήματος Οπτικοακουστικών Μέσων και Παραγωγών του Οργανισμού, κα Ελευθερία Φίλη.

Ο ΕΟΤ συμμετείχε, για μία ακόμη χρονιά, στην ΟΤΜ 2020 με πέντε συνεκθέτες (ΗΑΤΤΑ, τουριστικά πρακτορεία και ξενοδοχειακές μονάδες), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη μέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία ειδική εκδήλωση για την αναλυτική παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος (destination presentation) από την κα Φίλη.

H προϊσταμένη του Τμήματος Οπτικοακουστικών Μέσων και Παραγωγών του ΕΟΤ, Ελ. Φίλη, παραλαμβάνει το βραβείο του δημοφιλέστερου προορισμού που απονεμήθηκε στην Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.