Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Ετήσιο Orancon Travel Forum

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Ετήσιο Orancon Travel Forum

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Ετήσιο Orancon Travel Forum στις 22/02/2020, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν διαχρονικά και κατ’ επέκταση οδηγούν στην «μετεξέλιξη της τουριστικής βιομηχανίας», καθώς και «η σημασία των διεθνών συνεργιών για την ανάπτυξη του», αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα συζήτησης του Forum.

Τις εργασίες του Forum άνοιξαν ο κ. Πέτρος-Βασίλειος Σπανάκης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η κα Αγγελική Πελαντάκη εκ μέρους του Δήμου Αγίου Βασιλείου, η κα Valentina Bukreeva, Chief Commercial Officer (Cyprus Airways) και η κα Αgathe Belamy Γενική Διευθύντρια της εταρείας Shore to Shore.

Επιστολή με τις ευχές για την επιτυχία του Forum έστειλαν

  • ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας και
  • ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης

Στην πρώτη ενότητα του Forum, συζητήθηκαν θέματα που αγγίζουν άμεσα την τουριστική βιομηχανία όπως οι νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες της Μεσογείου σε τουριστικό και οικονομικό επίπεδο, κατά πόσο η Ελλάδα είναι έτοιμη να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στα τουριστικά δρώμενα της Μεσογείου, η επανάσταση που φέρνει η Κρουαζιέρα στην ανακατεύθυνση του τουριστικού προϊόντος, η σημασία της σύνδεσης των τουριστικών προϊόντων με πτήσεις, ακτοπλοϊκά δρομολόγια, υδροπλάνα από και προς τους τουριστικούς προορισμούς, και οι Διεθνείς Συνεργασίες με την δημιουργία ενός -αρχικά Πανευρωπαϊκού Δικτύου με αιχμή τις Μεσογειακές χώρες. Θετικά υπηρξαν τα συμπεράσματα της συζήτησης.

Το πάνελ συντόνισε o κ. Δημήτρης Κωνσταντιδίδης, δημοσιογράφος, συμμετείχαν: οι κύριοι Άλκης Παναγόπουλος, ∆ιευθύνων Σύμβουλος του Evereden Beach Resort & Spa, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Ιδρυτής ∆ιευθύνων Σύµβουλος, της Foresight Strategies & Communications και Γενικός Γραμματέας του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου, Ντίνος Φραντζεσκάκης, Μέλος του Δ.Σ. και Πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών (ΣΑΑΕ), Λύσανδρος Τσιλίδης Πρόεδρος της FedHatta, Νικόλας Χαραλάμπους, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Hellenic Seaplanes, και Βάϊος Ποντίκας, Managing Partner του Big Blue Group.

Ακολούθησε ο κ. Σπύρος Γιαννιώτης, Συνιδρυτής – Δ/ντής του Travelling News και Ιδρυτής – Δ/νων Σύμβουλος του Athens Training Center ο οποίος παρουσίασε το «Ταξίδι προς την επιτυχία του Orancon Travel Group και του Ιδρυτή του Στρατή Ελευθερίου», καθώς και του νέου Brand του Ομίλου «Orancon Travel Forum». Στο stage προσκλήθηκε και συνομίλησε με τον κ. Γιαννιώτη ο κ. Πάρις Λουτριώτης Αντιπρόεδρος της ΕΣΜΕΘ και Μέλος του ΔΣ της ΣΙΤΕΣΑΠ.

Στην επόμενη ενότητα του Forum με θέμα «Orancon Group brands» έγινε εκτενής αναφορά στα brands του Orancon Group και των υπηρεσιών που προσφέρονται, από τους Executives του Ομίλου Orancon.

Συγκεκριμένα μίλησαν για το

  • Spiti World (Zerva Kalinka)
  • Greek Spiti (Lazarogkonas Dimos)
  • Cretan Spiti (Balassaki Alice)
  • Mykonos Excursions (Aslanidou Ioanna)
  • Μykonian Spiti & Farm (Giakoumetis Nikos)
  • Μykonos Cruises (Alakiotou Mary)
  • Αlbanian & Montenegro Spiti (Μeta Vilma)
  • ΥοurTransfer (Lappas Kostas)
  • BBTAir Aviation (Melas Konstantinos)
  • Shorex Μed Network (Pontikas Vaios)

Οι εργασίες του 1ου Orancon Travel Forum ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του Στρατή Ελευθερίου, ιδρυτή και Γενικού Δ/ντή του Orancon Travel Group ο οποίος σχετικά με το Orancon Travel Forum έκανε εκτενή αναφορά στον κ. Luca Patane ιδρυτή του αντίστοιχου Forum στην Ιταλία.

Ο κ. Ελευθερίου, τέλος, ενημέρωσε το ακροατήριο για το επόμενο Orancon Travel Forum και τα σχέδια του, προσκάλεσε όλους στο 2ο Orancon Travel Forum 2021, και ευχαρίστησε μαζί με τις δύο κόρες του όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν καθώς και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν για την επιτυχία του 1ου Orancon Travel Forum.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.