Αρχική Δήμοι Σε καλό κλίμα η συνάντηση Φιλίππου – ΕΤΑΔ ΑΕ για τη διαχείριση...

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Φιλίππου – ΕΤΑΔ ΑΕ για τη διαχείριση των παραλιών του Δήμου

Celestyal Cruises

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ, συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Εταιρείας και του Δήμου Σαρωνικού με κύριο θέμα συζήτησης τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου του δήμου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της ΕΤΑΔ ΑΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος Στέφανος Βλαστός, η Γενική Διευθύντρια Αξιοποίησης Ακινήτων Αγγέλα Μιχαλοπούλου και ο Νομικός Σύμβουλος Νίκος Κουντούρης και από τον Δήμο Σαρωνικού ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γκίνης, Γιάννης Κυριακόπουλος και Βαγγέλης Ζεκάκος και ο Νομικός Σύμβουλος Σπύρος Χρυσοφώτης.
Πρώτο θέμα στην ατζέντα της συνάντησης ήταν η παραλία των Αλυκών Αναβύσσου και τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω των αυθαιρεσιών από τις καντίνες που λειτουργούν στην περιοχή. Από την πλευρά του Δήμου διατυπώθηκε πρόταση συνδιαχείρισης των παραλιών Αλυκών και Αγίου Νικολάου Αναβύσσου και αναμένεται η θετική ανταπόκριση της ΕΤΑΔ.
Για το θέμα της παραλίας του Λαγονησίου, συζητήθηκαν πιθανοί τρόποι απομάκρυνσης της αυθαίρετης καντίνας από την παραλία Πεύκο και ο Δήμαρχος δήλωσε ότι ο δήμος είναι στη διάθεση της ΕΤΑΔ για συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση.
Τέλος, συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί το συντομότερο δυνατόν νέα συνάντηση προς οριστική επιβεβαίωση των συμφωνηθέντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.